Šilutės gatvių būklė bus geresnė

Šilutės gatvių būklė bus geresnė

Šilutės mieste palaipsniui tvarkomos blogiausios būklės miesto gatvės ir šaligatviai, vyksta projektavimo darbai. 

Šiais metais buvo užbaigtas Cintjoniškių gatvės ir šaligatvių kapitalinis remontas bei automobilių stovėjimo aikštelės, esančios prie pastato Nr. 7, projektavimas ir rekonstravimas. 

Gegužės pabaigoje planuojama pradėti Dariaus ir Girėno gatvės rekonstrukciją, kurios metu bus įrengti nauji gatvės bortai ir važiuojamoji gatvės danga, kitais metais planuojama sutvarkyti šaligatvį, pėsčiųjų taką ir automobilių stovėjimo aikšteles. 

Kęstučio gatvės rekonstravimo darbai turėtų prasidėti liepos mėnesį. Dar šiais metais Šilutės mieste bus sutvarkyti H. Šojaus ir Liepų gatvių šaligatviai, Pušyno ir Kuršių gatvės, Eglių gatvės automobilių stovėjimo bei Jaunimo al. 7 ir 9 daugiabučių namų automobilių stovėjimo aikštelės. 

Tam, kad 2016 metais būtų galima pradėti remonto darbus, 2015 metais projektuojami: Gluosnių gatvės rekonstravimo darbai, privažiavimo kelias iš H. Šojaus gatvės, Sekunų ir Vyšnių gatvių tiesimas, Lietuvininkų gatvės automobilių stovėjimo aikštelė, pėsčiųjų ir dviračių takas Ramučių ir Miško gatvėse. 

Iš viso minėti darbai kainuos 1 mln. 400 tūkst. eurų.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder