"Vakarų slalomas" vėl atveria trasas

"Vakarų slalomas" vėl atveria trasas

Šios savaitės pabaigoje, balandžio 29-ąją, naują, jau ketvirtąjį sezoną pradeda vienas unikaliausių automobilių renginių Lietuvoje - visiems savo jėgų išbandyti nebijantiems mėgėjams skirtos automobilių slalomo varžybos.

Pirmasis "Vakarų slalomo 2012" 3CV taurės etapas vyks Palangoje, S. Dariaus ir S. Girėno gatvėje esančioje aikštelėje prie stadiono.

"Kviečiame visus - jaunus ir senus, vyrus ir moteris, meistrus bei "žalius" - prisijungti prie mūsų jau nemenko rato ir išbandyti jėgas slalomo trasose. Automobilių slalomas - tai varžybos, kurios nereikalauja galingų ir prabangių automobilių, kad galėtum varžytis trasoje. Tai taip pat geros treniruotės bei pradžiamokslis žengiant į rimtesnes automobilių sporto šakas", - teigia varžybų idėjos autorius žinomas lenktynininkas Darius Baltramiejūnas.

Pasak jo, šiais metais "Vakarų slalomą" sudarys penki etapai, kurie vyks Šilutėje, Klaipėdos ir Plungės rajonuose bei Palangos mieste. Sezonas bus užbaigtas spalio mėnesį Klaipėdoje.

Šiemet pagrindiniais varžybų organizatoriais tapo Šilutės automėgėjų klubas "I made this", jam talkins ir ankstesni pirmenybių rengėjai klubai "Traseras" ir "Artas Racing".

 

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder