Didžiuosiuose paštuose prasideda kalėdinis antspaudavimas

Didžiuosiuose paštuose prasideda kalėdinis antspaudavimas

Nuo gruodžio 1 dienos, šeštadienio, visuose centriniuose bei Druskininkų ir Palangos paštuose pradedamas kalėdinis antspaudavimas. Skaičiuojama, jog iš viso šiuose paštuose bus išsiųsta daugiau nei milijonas laiškų ir siuntinių, pažymėtų kalėdiniais spaudais.

„Kiekvienais metais gruodžio mėnesį Lietuvos pašto darbo krūvis išauga kelis kartus. Gyventojai savo artimiesiems siunčia ne tik kalėdinius sveikinimus, bet ir įvairias dovanas, todėl norime, kad sveikinimai būtų dar įvairesni ir skleistų šventinę nuotaiką“, – sakė Pardavimų tarnybos direktorius Arūnas Venckavičius.

Specialiu kalėdiniu spaudu, kuris primins apie artėjančias didžiąsias metų šventes didžiuosiuose paštuose bus antspauduojama pašto korespondencija ir siuntiniai.

Kalėdinio spaudo viršuje bus užrašas „Kalėdų paštas“, po juo – miesto, kuriame antspauduojama, pavadinimas. Antspaudo viduryje – antspaudavimo dienos data, o apačioje – kalėdinio miestelio fragmentas.

Tokiais spaudais iš viso pus antspauduojama 12-oje paštų – Vilniaus, Kauno, Klaipėdos, Šiaulių, Panevėžio, Alytaus, Marijampolės, Utenos, Tauragės, Telšių centriniuose bei Druskininkų ir Palangos paštuose.

Specialiu spaudu laiškai ir siuntiniai bus antspauduojami iki kitų metų sausio 5 dienos.

Akcinė bendrovė Lietuvos paštas – plačiausią paslaugų teikimo vietų tinklą turinti bendrovė Lietuvoje. Lietuvos paštas taip pat teikia logistikos, finansinio tarpininkavimo ir elektronines paslaugas.

 

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder