Naujas požiūris - kūrybos dalis

Naujas požiūris - kūrybos dalis

Spartėjanti technologijų plėtra, didėjantis medžiagų patvarumas neaplenkia ir baldų rinkos. Gamintojai ieško galimybių, kaip išsaugoti baldų atsparumą šalčiams, drėgmei, saulės spinduliams, o dizaineriai kuria gyvenimo tempo padiktuotą baldų dizainą. Svarbus ne tik praktinis baldo panaudojimas, bet ir jo funkcionalumas bei galimybė jį pritaikyti įvairioms erdvėms.

Baldai suteikia kiekvieno iš mūsų gyvenimui komforto, kokybės, jaukumo bei polėkio... kurti, bendrauti, stebėti. Danų kompanija „Cane-line“, kurianti ir gaminanti funkcionalius ir patogius baldus, siekia suteikti gyvenimui komforto ir kurti pridėtinę vertę tose erdvėse, kur mes ilsimės, dirbame ar tiesiog esame. Gamintojas skiria išskirtinį dėmesį kokybei, inovatyvioms technologijoms ir komfortui. Lauko baldų kolekcija yra sukurta ir pagaminta siekiant kokybiško ir modernaus gyvenimo stiliaus tikslo. Visoms oro sąlygoms tinkantys lauko baldai gali pasiūlyti maksimalų komfortą ir minimalią priežiūrą.

MOMENTS 3-vietė sofa, MOMENTS Lounge krėslas, staliukas ROLL.

Modernaus dizaino baldai, kurių audiniai pagaminti iš vandenį atstumiančios medžiagos. Tvirto standaus audimo paminkštinimai ir pagalvėlės yra atsparios vandeniui ir UV spinduliams. SoftTouch® ir QuickDryFoam® technologijų panaudojimas audiniuose užtikrina švelnų baldų paviršių, kviečiantį prisėsti poilsiui, bei garantuoja greitą drėgmės išgaravimą.

MOMENTS kėdutės, staliukai PURE.


MEGA krėslai.

BREEZE, LEAN - klasika nauju pavidalu

"2018-ųjų „Breeze“ ir „Lean“ kolekcijos atspindi jūrinę tematiką. Klasikinio pynimo kėdutės, krėsliukai ir sofos įgavo bangų formą. Tai lengvo stiliaus lauko baldai, puikiai tinkantys net ir mažoms terasoms", - naujas lauko baldų tendencijas pristatė Vaclovas Daukintis.

BREEZE krėsliukai, staliukai ON-THE-MOVE.


BREEZE Lounge krėslai, pakojis ir 2-vietė sofa, staliukas TIME-OUT.

"Cane-line baldai išlaiko savo kokybę ir po 15-kos metų, ir po šaltų žiemų, ir po saulėtų vasarų, todėl drįsčiau juos pavadinti ir ekonomiškais baldais", - atkreipė dėmesį UAB "Vadasiga" direktorius.

Skėtis HYDE luxe tilt, krėslai PEACOCK, staliukai ON-THE-MOVE.

LEAN kėdutės.

Biuras - komfortiškas, modernus, ilgaamžiškas

Dauguma žmonių didžiąją dienos dalį praleidžia biure. Čia jie ieško sprendimų, priima sprendimus, bendrauja, kuria… Šie procesai reikalauja daug vidinės energijos, todėl ta erdvė, kuri supa mus kasdien, turi maksimaliai užtikrinti komfortą - patogią darbo vietą, galimybę turėti šiek tiek privatumo, galimybę reguliuoti baldus pagal dienos ritmą ir darbų pobūdį, galimybę maloniai priimti svečius.

Reguliuojamo aukščio stalai ir akustinės pertvaros. Projektas - UAB "Yukon Advanced Office".

Reguliuojamo aukščio stalas URBAN. Projektas - Stockholm Furniture Fair, 2018.

"Vadovaudamiesi šiais kriterijais mes kartu su dizaineriais, architektais, gamintojais ir klientais stengiamės rasti geriausią sprendimą, atsižvelgdami į įmonės darbų pobūdį ir erdvę, kurioje ji veikia", - sakė UAB „Vadasiga“ direktorius Vaclovas Daukintis. Esant tokiai didelei prekių pasiūlai, tikrai sunku išsirinkti geriausiai visus poreikius atitinkantį baldą. O kai dar reikia įvertinti baldo kokybę, patvarumą, dizainą, funkcionalumą, tai neretai tampa nemažu galvos skausmu. "Esame subūrę komandą, kuri turi žinių ir patirties, įvertinti erdvę, išgirsti poreikius ir pateikti klientui kokybišką visumą - pasiūlymą, pritaikytą erdvei, atitinkantį darbų pobūdį bei įmonės koncepciją, užtikrinantį modernius sprendimus, šiuolaikinių technologijų pritaikymą bei ilgaamžiškumą". Jau daugiau kaip dešimtmetį įmonė bendradarbiauja su pirmaujančiomis italų baldų kompanijomis, iš kurių paminėtina „Fantoni“ kompanija, gaminanti akustines plokštes ir akustinius kambarius.

Akustiniai kambariai. Projektas - UAB "Arijus". Privačios erdvės sukūrimas bendrame biure. Padeda užtikrinti pokalbių privatumą bei galibūti naudojama  kaip ramybės ir tylos oazė bendroje biuro erdvėje. Vytenio RAUBICKO nuotr.

Projektas - UAB "Harbortouch Payments Lithuania".

"Aktyviai dalyvaujame parodose ir sekame naujausias biuro baldų tendencijas - medžio masyvo dalis balduose, metalo detales, funkcionalius darbo stalus, išlengvintą biuro kėdžių dizainą, akustinių kambarių populiarumą", - atkreipė dėmesį V. Daukintis. "Šias tendencijas taikome ir įgyvendindami įvairius biurų projektus, tokius kaip SEB banko, „AUGA group“, „Baltic ground service“, „Lietuvos Ryto“, „Litexpo“, „Stemma group“, „Arijaus“ ir kitų."

Biuro kėdė - patogi, funkcionali, ergonomiška. Vytenio RAUBICKO nuotr.


Projektas - UAB "Officentras".


Nestandartiniai biuro dizaino sprendimai, atsižvelgiant į įmonės koncepciją. Projektas - UAB "Arijus".


Šiuolaikiniai modernūs sprendimai. Projektas - UAB "Arijus".

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder