Pajudėjo 21-asis autobusas

Pajudėjo 21-asis autobusas

Pirmadienį Klaipėdoje naujaisiais maršrutais "Akropolis"-"Ermitažas" ir "Akropolis"-LEZ pajudėjo autobusai.

Nuo rugpjūčio 1-osios maršrutą "Akropolis"-"Ermitažas" aptarnausiantys autobusai kasdien atliks 9 reisus, o "Akropolis"-LEZ - šešis.

Pirmasis maršrutas nuo "Šilo" stotelės važiuos Taikos prospektu iki Baltijos prospekto (čia sustos dviejose vietose), vėliau - Vilniaus plentu ir užsuks į LEZ pradžią, sustos prie "Ermitažo", suks į Liepų, Joniškės, Mokyklos ir Kauno gatves (rytoj paaiškės, ar jam bus leidžiama sustoti ir šioje gatvėje), ir vėl sugrįš į Taikos prospektą.

Į LEZ važiuojantis autobuso maršruto pradžia bus tokia pati, tik jis Jakų žiede apsisuks ir per Vilniaus plentą grįš į Baltijos bei Taikos prospektus.

"Abu šie maršrutai atsirado dėka verslininkų, kurie užtikrino tam tikrą bilietų skaičiaus pirkimą. Važinės jie iki metų pabaigos, o tada bus įvertinti keleivių srautai ir sprendžiama, kaip elgtis toliau. Jei rajonas išspręs būtinus infrastruktūros įrengimo ir kompensacijų klausimus, abu šie maršrutai galėtų užsukti ir Jakų gyvenvietę", - teigia VšĮ "Klaipėdos keleivinis transportas" (KKT) vadovas Gintaras Neniškis.

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder