Palangoje konkuruos "Wizzair" ir "Ryanair"

Palangoje konkuruos "Wizzair" ir "Ryanair"

Ne vienerius metus praktiškai merdėjęs Palangos oro uostas sulaukė ir airių pigių skrydžių bendrovės "Ryanair" susidomėjimo - ji, kaip ir konkurentė Vengrijos "Wizzair", kovą pradės skraidinti į Londoną, tik į kitą oro uostą.

Praėjus porai mėnesių po "Wizzair" pranešimo, kad ji nuo kovo 23-iosios iš Palangos skraidins į Londono Lutono oro uostą, vakar "Ryanair" informavo nuo kovo 29 d. pradėsianti iš Lietuvos pajūrio reisus į Stanstedo oro uostą.

Per metus "Ryanair" šia kryptimi planuoja skraidinti 30 000 klientų - skrydžiai bus vykdomi du kartus per savaitę: antradieniais ir šeštadieniais. "Wizzair" skraidins tris kartus per savaitę - antradieniais, ketvirtadieniais ir šeštadieniais.

Naujojo maršruto paskelbimo proga "Ryanair" pranešė, kad iki sausio 21 d. galima įsigyti ribotą kiekį bilietų į Londoną nuo 19,99 eurų. Bent jau vakar "Wizzair" dar nebuvo sureagavusi į konkurento veiksmus ir jos siūlomi bilietai skrydžiui iš Palangos į Londoną tomis pačiomis dienomis daugeliu atvejų buvo brangesni.

Nuo kovo iš Palangos į Varšuvą skraidins lenkų aviakompanija LOT. Baltarusijos "Belavia" šią savaitę pranešė birželį pradėsianti skrydžius iš Minsko, vasarą į Palangą taip pat sugrįš Rusijos "Rusline", skraidinsianti iš Maskvos.

Šiuo metu Palangos oro uoste veikia SAS, "Norwegian" ir "airBaltic", skraidinančios į Kopenhagą, Oslą ir Rygą.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder