Po audros antradienio vidurdienį elektros dar neturėjo beveik 8 tūkst. vartotojų

Po audros antradienio vidurdienį elektros dar neturėjo beveik 8 tūkst. vartotojų

Šalinant sekmadienį gamtos stichijų elektros tinklams padarytą žalą elektros energijos tiekimas jau atkurtas 50 tūkst. vartotojų. Be elektros antradienio popietę yra likę maždaug 7,8 tūkst. vartotojų.

Daugiausiai likusių be elektros yra Gargžduose, Vilniaus bei Kauno miestuose ir rajonuose. Lietuvos skirstomųjų tinklų operatorė bendrovė LESTO daugumą vidutinės įtampos tinkle įvykusių incidentų ketina pašalinti iki dienos pabaigos.

Pirmadienį LESTO kontaktų centras priėmė 22415 elektros vartotojų, kurie pranešė apie sutrikusį elektros tiekimą, skambučių.

ELTA primena, kad dėl elektros tiekimo sutrikimų skirstomųjų tinklų operatorė AB LESTO pirmadienį paskelbė ekstremalią situaciją. Lapkričio 28-osios naktį siautęs uraganinis vėjas nutraukė elektros tiekimą beveik 60 tūkst. vartotojų.

LESTO duomenimis, pirmadienio rytą elektros tiekimas buvo sutrikęs apie 18 600 vartotojų Kauno regione, apie 15200 vartotojų Klaipėdos regione. Vilniaus ir Panevėžio regionuose elektros neturėjo maždaug po 6100 vartotojų, Alytaus regione - 6900, Šiaulių - 3600 vartotojų.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder