Regiono verslo atstovams - apdovanojimai ir padėkos

Regiono verslo atstovams - apdovanojimai ir padėkos

Klaipėdos prekybos, pramonės ir amatų rūmai (KPPAR) oficialiai paminėjo savo 95 metų veiklos jubiliejų.

Klaipėdos koncertų salėje vykusio iškilmingo šventinio renginio metu daugiausia dėmesio skirta regiono verslo atstovų apdovanojimams ir padėkoms už indėlį į verslo plėtrą.

Oficialią apdovanojimų ceremonijos dalį pradėjo dabartinis KPPAR prezidentas Benediktas Petrauskas bei jau buvę prezidentai Sigitas Paulauskas ir Vaclovas Stankevičius. Jie už nuopelnus regiono verslui bendrovės "Klaipėdos Smeltė" generaliniam direktoriui Rimantui Juškai, bendrovės "Plieno spektras" vadovui Artūrui Marcinkui ir bendrovės "Vadasiga" direktoriui Vaclovui Daukinčiui įteikė garbingus rūmų padėkos ženklus.

Pasveikinti KPPAR narių jubiliejaus proga atvyko ir premjeras Algirdas Butkevičius.

"Džiugu, kad galiu dalyvauti rūmų veiklos jubiliejaus minėjime bei noriu šia proga pasveikinti čia susirinkusius verslo žmones. Būtent nuo jūsų priklauso mūsų visų gerovė, valstybės dabartis ir ateitis, - sakė A. Butkečius. - Taip pat pasinaudodamas šia proga noriu visų jūsų paprašyti, kad dialogas tarp verslo ir valdžios ateityje tik stiprėtų bei šio bendradarbiavimo būtų geranoriško."

Premjeras taip pat įteikė vardines padėkas Klaipėdos laisvosios ekonominės zonos valdymo bendrovės generaliniam direktoriui Eimantui Kiudului, UAB "Karpis" ir "Marijampolės pieno konservai" valdybų pirmininkui Raimondui Karpavičiui, KPPAR generaliniam direktoriui Viktorui Kroliui, Klaipėdos jūrų krovinių kompanijos (KLASCO) generaliniam direktoriui Audriui Paužai ir UAB "Klasera" generaliniam direktoriui Vladui Pleskovui.

"Su Klaipėdos prekybos, pramonės ir amatų rūmais mus sieja glaudūs ryšiai. Kartais tariamės, kartais ginčijamės, kartais iš jų gauname niuksą į šoną, kad priimtumėme verslui reikalingus sprendimus. Rūmams tenka labai svarbus vaidmuo - būti tarpininku tarp verslo, valdžios institucijų ir visuomenės bei jų reikšmė regionui yra didžiulė", - sakė renginyje dalyvavęs ūkio ministras Evaldas Gustas.

KPPAR narius pasveikino ir susisiekimo ministras Rimantas Sinkevičius. Beje, jis kartu su A. Butkevičiumi ir Uosto direkcijos vadovu Arvydu Vaitkumi už ypatingus nuopelnus Lietuvos vandens transportui ir jūrų pramonei buvusiam ilgamečiam Uosto direkcijos vadovui Valentinui Greičiūnui įteikė kapitono Liudviko Stulpino medalį.

KPPAR 95 metų veiklos jubiliejaus renginyje taip pat išdalintos Darbo žvaigždės. Tai vienas aukščiausių rūmų apdovanojimų.

Už nuopelnus rūmų veiklai trečiojo laipsnio bronzinės Darbo žvaigždės įteiktos KPPAR vadybininkei Vaidai Zelickienei ir SEB banko prezidento patarėjui Gitanui Nausėdai.

Antrojo laipsnio sidabrinės Darbo žvaigždės už nuopelnus Lietuvos ūkiui įteiktos UAB "Bilukas" direktoriui plėtrai Kaziui Vaišvilai ir Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcijos generaliniam direktoriui Arvydui Vaitkui.

Klaipėdos prekybos, pramonės ir amatų rūmai - tai didžiausia verslo savivaldos organizacija Vakarų Lietuvoje, vienijanti daugiau nei 230 narių. Tarp jų - didžiausios regiono įmonės bei vidutinio ir smulkiojo verslo atstovai. KPPAR ne tik gina Klaipėdos ir Tauragės regionų verslininkų interesus, bet ir nuolat aktyviai prisideda prie krašto verslo plėtros bei eksporto skatinimo.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder