Už atvežtas atliekas - dovanų kuponai

Už atvežtas atliekas - dovanų kuponai

Nuo vakar Klaipėdoje prasidėjo švaros akcija "Vežk į aikštelę baldus - gauk dovanų kuponus!".

Klaipėdos regiono atliekų tvarkymo centras (KRATC) ir UAB "Specialus autotransportas" kviečia klaipėdiečius nepalikti didžiųjų atliekų prie konteinerių, o nuvežti jas specialias priėmimo aikšteles Tilžės g. 66A, Plieno g. 13, Šiaurės pr. 30. Atliekos ten priimamos nemokamai, o kovo mėnesį kiekvienam Klaipėdos miesto vietinės rinkliavos mokėtojui, atvežusiam savo nereikalingus baldus, langų rėmus ar duris, senus dviračius, vežimėlius ir panašius nebenaudojamus daiktus, bus įteikiamas prizas - prekybos centro 2 eurų vertės dovanų čekis.

"Pavasaris tradiciškai laikomas apsišvarinimo metu, bet mes, atliekų surinkėjai, stebime priešingą reiškinį - šiuo metu kiemuose prie konteinerių dygsta nelegalios sendaikčių krūvos. Siekdami paskatinti klaipėdiečius savo kiemų nepaversti šiukšlynais, kviečiame vežti nebereikalingus daiktus į specialias aikšteles ir paskatinimui skiriame piniginius dovanų kuponus", - pasakojo Laimonas Žemaitis, UAB "Specialus autotransportas" generalinis direktorius.

Iš viso per akciją numatoma išdalinti 1 500 dovanų kuponų. Didžiąsias atliekas atvežusiems klaipėdiečiams dovanų kuponus dalins ir registruos aikštelės vadybininkas. Švaros akcijoje vienas asmuo gali dalyvauti vieną kartą.

"Primenu, kad visos atliekos iš gyventojų aikštelėse visą laiką yra priimamos nemokamai. Ir aikštelės pastatytos būtent tam, kad klaipėdiečiai galėtų civilizuotai atsikratyti atliekų, kurios netelpa arba kurių negalima mesti į kiemuose stovinčius konteinerius. Palikti senus baldus ar kitas dideles atliekas šalia konteinerių - draudžiama. Tad pratindami miestiečius prie šios tvarkos kviečiame pasinaudoti proga surasti artimiausią aikštelę ir ją aplankyti nuolat, ne tik tikintis prizo, bet, pirmiausia, dėl to, kad jūsų pačių kiemas būtų švaresnis ir tvarkingesnis", - kvietė Ramunė Šličienė, KRATC Ekologinės infrastruktūros administravimo skyriaus viršininkė.

Aikštelės dirba antradienį-penktadienį nuo 9 iki 18 val., o šeštadienį - nuo 10 iki 14 val. Sekmadienį ir pirmadienį - nedirba.

Daugiau informacijos apie aikšteles www.kratc.lt

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder