„Circle K“ kavos mėgėjams – prastos naujienos: brangsta kava

„Circle K“ kavos mėgėjams – prastos naujienos: brangsta kava

Perkantys kavą „Circle K“ degalinėse nuo šiol turės stipriau patuštinti pinigines – žvalumą ir budrumą keliantis gėrimas šiame degalinių tinkle brangsta. 1,69–1,79 euro iki šiol kainavęs L dydžio puodelis kai kuriose „Circle K“ degalinėse jau kainuoja 1,89 euro, pats degalinių tinklas nurodo, kad bendrai kava brangsta maždaug 8 proc.

„Circle K Lietuva“ degalinių tinklo rinkodaros ir komunikacijos vadovė Lina Katinė portalui nurodė, kad kavos brangimą lėmė kelios priežastys – kelis milijonus eurų siekusios investicijos į kavos aparatus, nauja pramoninė įranga grietinėlei, kavos tara, nemokami priedai prie kavos.

"Siekdamas gerinti klientų patirtį, „Circle K“ tinklas nuolat investuoja į kokybę bei inovacijas. Tam, kad būtų išpildyti mūsų kriterijai dėl ryškaus bei vientiso juodos kavos skonio, taip pat ypač kruopštaus pieno ir jo gausios, standžios putos paruošimo, pernai 2 mln. eurų investavome į specialiai mūsų tinklui pagamintus kavos aparatus, kurie neturi analogų rinkoje.

Be to, tinklo degalinėse įdiegėme profesionalią pramoninę įrangą grietinėlei – jos kiekvienas mūsų klientas į savo gėrimą pagal savo skonį gali įsipilti nemokamai.

Kavos puodelio kaina apima ne tik kavos pupeles – tai ir tara, jei klientas neatsineša daugkartinio savo puodelio, ir jos paruošimo įranga, ir įvairūs nemokami priedai (grietinėlė, sirupai, pagardai), kurių skaičiaus ir kiekio klientams neribojame. Atsižvelgdami į kapitalinį kavos ir priedų įrangos atnaujinimą siekiant užtikrinti, jog klientai galėtų mėgautis išskirtine kavos kokybe, priėmėme sprendimą minimaliai padidinti kavos puodelio kainą – tai sudaro vidutiniškai 8 proc.“, – teigė L. Katinė.

Iki šiol L dydžio įvairių rūšių kavos puodelis daugelyje „Circle K“ degalinių kainavo 1,69 euro, tačiau kai kuriose degalinėse kaina būdavo 10 centų didesnė.

Skirtingų rūšių kavos kaina „Circle K“ degalinėse nuosekliai brangsta mažiausiai šešerius metus. 2015 m. L kavos puodelis degalinių tinkle pabrango nuo 1,45 euro iki 1,59 euro, vėlesniais metais kaina didėjo dar 10 centų.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder