NBA lygoje besidarbuojantis D. Songaila sulaukė nemielų žinių iš Lietuvos: mane tai nustebino

NBA lygoje besidarbuojantis D. Songaila sulaukė nemielų žinių iš Lietuvos: mane tai nustebino

San Antonijaus SPURS krepšinio klube žaidėjų vystymo trenerio pareigas užimantį krepšininką Darių Songailą iš Lietuvos pasiekė itin nemielos žinios – galimai veiklą nutraukė jo kartu su partneriu prieš maždaug pusantrų metų atidarytas sporto baras „Hooters“.

Iš pastarojo veiklos žinomas sportininkas pasitraukė iškart po to, kai išvyko darbuotis už Atlanto.

„Nustebau sulaukęs žurnalistų skambučių. Šį verslą parduoti nusprendėme, kai tik sužinojome apie mano karjeros pokyčius ir kontraktą NBA – tai buvo daugiau nei prieš metus.

Paskutinius visus metus valdė mano buvęs partneris ir dabartinis savininkas Robertas Javtokas.

Nežinau, kaip jiems sekėsi, ar jie bankrutavo, ar verslą pardavė, manęs niekas neinformavo, bet grįžęs vasarą tikrai pasidomėsiu (juokiasi)“, – žinutę iš San Antonijaus perdavė D. Songaila.

Anot jo, iš besiteiraujančiųjų apie „Hooters“ likimą jis suprato, kad iki šiol ne visi žino, kad jis su sporto baru nebeturi nieko bendro.

Abu buvę krepšininkai 2016-aisiais tapo UAB „Hooters Baltics“ steigėjai. Su NBA klubu sutartį D. Songaila pasirašė 2018 metų liepos mėnesį.

Būtent dėl šios priežasties jis buvusiam kolegai Kauno „Žalgiryje“ R. Javtokui pardavė 100 proc. bendrovės „Hooters Baltics“ akcijų.

Ši įmonė Vilniaus senamiestyje pagal franšizės sutartį valdė JAV įsteigto pasaulinio tinklo „Hooters“ restoraną.

„Ne paslaptis, kad Darius išvyko į Ameriką ir dėl to nebegalėjo dalyvauti restorano veikloje. Taip išėjo, kad akcininkų tapau aš“, – tuomet situaciją komentavo R. Javtokas.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder