Išmaniosios problemos

Išmaniosios problemos

Naujausios technologijos siūlo vis naujas galimybes, kurios atrodo būtinos dabartiniam gyvenimo tempui. Visgi neretai nutinka taip, kad tenka nusivilti naujovėmis ir traukti iš šiukšlinės nemadingą, bet gal patikimesnę "atgyveną". Ne išimtis - ir išmanieji telefonai.

Net du trečdaliai apklaustų lietuvių pripažįsta, kad su išmaniuoju telefonu nesiskiria 24 val. per parą - netgi miega su juo. Tačiau neretai šiam neatsiejama gyvenimo dalimi tapusiam prietaisui randame ne vieną priekaištą - labai greitai išsikrauna, dėl neaiškių priežasčių sugenda ir t. t.

"Tad pagrįstai kyla klausimas, ar galime būti tikri, kad turėdami tokį telefoną esame saugūs, kad prireikus pagalbos jis mūsų nenuvils ir neišsikraus. Kaip, beje, nutiko ir Macikų tragedijos atveju", - opią temą iškėlė į "Vakarų ekspreso" redakciją paskambinusi Daiva.

Telekomunikacijų bendrovių atstovai atkerta - sumanaus vartotojo rankose išmanusis telefonas kaip tik garantuoja saugumą. Esą tiesiog reikia žinoti, kaip elgtis su tokiu aparatu, o šiuolaikiniai vartotojai turi būti itin apsišvietę. Tikriausiai daugelis net nežino, kad išmaniojo telefono negalima naudoti lietui lyjant, net ir tuo atveju, jei esate prisidengęs skėčiu ar gobtuvu.

Daugiau skaitykite dienraštyje "Vakarų ekspresas"

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder