Išmokite kurti ir administruoti reklamas

Išmokite kurti ir administruoti reklamas

Rugsėjo 29-spalio 1 dienomis Klaipėdoje, viešbutyje "Europa City Aurora", vyks "Google AdWords" mokymai.

Juos ves Rokas Golcas, vadinamojoje "web" industrijoje dirbantis jau 8 metus. "Web" analitikos magistrą JAV įsigijęs specialistas su "Google AdWords" dirba jau 4-erius metus. Pernai R. Golcas parašė knygą "AdWords reklama: sėkmingos pradžios gidas".

"Pradžioje aptarsime, kas yra "Google AdWords" reklama, kaip vartotojai ieško, sužinosime, kuo skiriasi organiniai paieškų rezultatai nuo mokamų. Taip pat pakalbėsime apie paieškos tinklą ir vaizdinės reklamos tinklą bei jų skirtumus", - sakė R. Golcas.

Anot jo, teisinga struktūra yra "AdWords" kampanijų pamatas ir tai gali sutaupyti išlaidų. Seminaro dalyviai sužinos, kaip tinkamai pasirinkti ir sukurti savo kampanijų struktūrą, kaip teisingai pridėti raktinius žodžius, kad jie turėtų didžiausią efektyvumą.

"Visgi raktiniai žodžiai ir skelbimai yra tik dalis visos kampanijos. Nuo to, kur vartotojas pateks paspaudęs skelbimą, priklauso jo tolimesni veiksmai. Aptarsime, kaip išvengti klaidų ir parinkti geriausius puslapius", - pasakojo R. Golcas.

Jis žada, kad mokymų dalyviai sužinos ir tai, kas yra remarketingas bei kaip jį išnaudoti didinant svetainės lankytojų skaičių ar pardavimus.

Registruotis į mokymus galima puslapyje www.googlereklamos.lt

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder