Užkietėję žaidėjai pasitiko bemieges naktis

Užkietėję žaidėjai pasitiko bemieges naktis

Naktį iš pirmadienio į antradienį, laikrodžių rodyklėms mušant vidurnaktį, užkietėję kompiuterinių žaidimų mėgėjai visame pasaulyje mindžikavo prie parduotuvių slenksčio. Priežastis - daugiau nei dešimtmetį laukta naujoji "Diablo" žaidimo dalis!

Kažin, ar bereikia pristatyti šį laiką ryjantį kompiuterinį monstrą. Milijonai žaidėjų visame pasaulyje bėgo iš pamokų, praleidinėjo paskaitas ar tiesiog "susirgdavo" viduryje savaitės, taip išsisukdami nuo darbo vien tam, jog galėtų pasiekti vis aukštesnį savo valdomo veikėjo lygį, išmokti naują burtą ir įveikti sunkią užduotį. Pirmosios dvi žaidimo dalys neabejotinai įėjo į istoriją, kurioje įsitvirtino su rekordiškais pardavimais bei suburta ištikimų fanų minia.

Neabejingi įtraukiančiam "Blizzard" kūriniui rinkosi ir Klaipėdoje. Čia išankstinį startą paskelbė buitinės technikos ir elektronikos salonas "Topo centras", jau nuo 23 val. atvėręs duris nekantriausiems. Tačiau susirinkusiems teko palaukti vidurnakčio, nes tik nuo tada įsigaliojo nusipirktų žaidimų aktyvacijos kodai.

Kad laikas neprailgtų, uostamiesčio žaidėjai išbandė įvairią kompiuterinę įrangą, o kai kurie susiviliojo ją ir įsigyti. "Diablo III" starto metu galiojusios didelės nuolaidos kompiuterių aksesuarams "geimerius" privertė atverti pinigines ir pasipildyti pirkinių krepšelį naujomis ausinėmis ar kompiuterio pele.

Visiems apsirūpinus "mūšio" įranga, prasidėjo sklandi žaidimo pakuočių kelionė iki kasos. Pirmenybė suteikta iš anksto užsisakiusiems žaidimą bei sumokėjusiems avansą. Du vyriškiai, kurių amžius sufleruoja, kad tai - ištikimi serijos veteranai, pirmieji į rankas paėmė kolekcinę žaidimo pakuotę. Toliau - paprastosios žaidimo versijos be priedų ir galiausiai tie, kas užsisakę žaidimo nebuvo.

Beje, minėtoji kolekcinė pakuotė sulaukė išskirtinio dėmesio. Prekybos salono darbuotojai nepabijojo praplėšti vienos neparduotos dėžutės ir susirinkusiems pirmą kartą Lietuvoje parodyti, kas gi slypi brangiausioje "Diablo III" versijoje, kurioje puikavosi ne tik eskizų knygutės, tačiau ir išskirtinio dizaino USB atmintinė.

Naujai iškepti pirkėjai neslėpė, kad energetinių gėrimų prikrautos pilnos spintos, o visi mėnesio darbai atidėti neribotam laikui. O tuos, kuriems velniški nuotykiai ne prie širdies, sudominti turėtų dar ne vieno kultinio žaidimo pristatymas šiais metais...

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder