Senus katilus į efektyvius šilumos siurblius pakeiskite su "Daikra"!

Senus katilus į efektyvius šilumos siurblius pakeiskite su "Daikra"!

Kam vasarą mokėti daugiau, jeigu dabar galima išleisti mažiau ir patogumu pasirūpinti anksčiau? Ilgametę patirtį turinti uostamiestyje įsikūrusi įmonė "Daikra" savo klientams rekomenduoja patikimiausius prekės ženklus ir kokybiškiausią šildymo, šaldymo, vėdinimo bei kondicionavimo įrangą.

Pavasarį naujienų sulauks tie norintieji senus katilus pakeisti naujutėlaičiais šilumos siurbliais, kurie pateikė paraiškas Aplinkos projektų valdymo agentūrai (APVA). Tad ką daryti senų katilų savininkams, iš APVA sulaukus teigiamo atsakymo?

Tinkamas laikas šilumos siurbliams

"Mes, UAB "Daikra", esame čia, kad Jums padėtume, konsultuotume ir palengvintume viską kuo sklandžiau susitvarkyti bei įsigyti ilgaamžę, kokybišką įrangą - Jūsų ieškomą šilumos siurblį. Mūsų specialistai kiekvienam klientui padės pasirinkti inovatyviausius siurblius ir juos sumontuos - liks tik mėgautis įsigyta kokybiška preke", - sakė UAB "Daikra" direktorius Dainius Kraynas.

APVA iš gyventojų sulaukė daugiau nei trijų tūkstančių paraiškų seniems ir neefektyviems katilams keisti į efektyvius šilumos siurblius.

Prašymų suma siekia 9,15 mln. eurų. APVA ketino iki kovo pradžios informuoti gyventojus apie tai, ar jiems skirtas finansavimas.

Manoma, kad didžioji dalis pareiškėjų gaus teigiamą atsakymą, o tai džiugina ir motyvuoja. Bendrovė "Daikra" pataria turėti aiškų veiksmų planą, nes procesiniai srautai bus dideli ir itin apkrauti.

"Atsižvelgdami į sezoniškumą bei unikalią galimybę senus ir neefektyvius katilus pakeisti į efektyvius oras-vanduo šilumos siurblius pasinaudojus Europos Sąjungos parama, šiuo metu pagrindinius akcentus skirsime būtent šiai sričiai, bet neužmiršime ir kitų. Mūsų specialistai Jūsų projektui sąmatą paskaičiuos nemokamai bei visapusišką palaikymą matysite nuo projekto pradžios iki galo, o paslaugos ir aptarnavimas - laikui nepavaldus", - tikino D. Kraynas.

Mūsų siūlomų MAXA "i-32/V5" gamą sudaro 10 modelių - tai kompaktiškiausi ir našiausi inverteriniai šilumos siurbliai oras-vanduo (monoblokai) rinkoje. Svarbu paminėti tai, kad šilumos siurbliai turi vėsinimo funkciją!

Aktualu ir tai, kad šilumos siurbliams pritaikyta multifunkcinė nuotolinė valdymo sistema "Hi-T" pulteliu su lietuvišku meniu.

Inverterio technologijos panaudojimas kartu su DC bešepetėliniais varikliais užtikrina aukštesnį energinį įrangos efektyvumą dėl aukštos ir efektyvios moduliacinės galios. Visų komponentų darbinis išplėtimas sudaro sąlygas COP ir EER duomenų pagerėjimui ir kur kas labiau padidina dalinių apkrovų efektyvumą.

Tačiau, žinia, kiekvienas iš mūsų yra asmenybė ir poreikiai gali skirtis. Išsiaiškinus Jūsų norus ir susidėliojus prioritetus, galime pasiūlyti ir kitų gerai žinomų bei laiko patikrintų gamintojų šilumos siurblių.

Vasarą pasitikite gaiviai!

UAB "Daikra" savo klientams gali pasiūlyti ne tik naujus šilumos siurblius, bet ir efektyvias vėdinimo - rekuperacines sistemas, kurios paklausios ištisus metus. Taip pat ne paslaptis, kad sulaukus karštos vasaros tiek darbo vietoje, tiek namuose norisi jaustis komfortiškai. Paprastai įveikti karštį padeda oro kondicionieriai. Tačiau daugelis pamiršta, kad vasarą oro kondicionieriai kainuoja brangiau, o ir eilėje gali tekti stovėti, jeigu norinčiųjų atsigaivinti bus daugiau.

Šaldymo, kondicionavimo bei vėdinimo sistemų montavimo, projektų ir įrangos pardavimo pradininkė UAB "Daikra" pataria vasarai ruoštis iš anksto, o pasikonsultavus su specialistais tai padaryti yra kur kas paprasčiau.

"Dabar yra mažesnės ir labiau prieinamos kondicionavimo, šaldymo ir vėdinimo įrangos kainos. Mažesnės eilės, projektų įvykdymo laikas kur kas trumpesnis. Vasaros laukiame su Jumis - artėjančiam šiltajam sezonui būkite pasiruošę iš anksto", - sako UAB "Daikra" direktorius D. Kraynas.

Įmonė "Daikra" dirba su žinomiausiais ir patikimiausiais pasaulyje prekės ženklais. Bendrovė savo esamiems ir naujiems klientams pristato vieną inovatyviausių, itin kokybišką, ilgaamžę ir labai taupią italų prekės ženklo MAXA produkciją.

MAXA siūlo be galo įvairią produkcijos pasirinkimo paletę, kurioje kiekvienas klientas, nuo privataus būsto savininko iki stambiausių projektų valdytojų, tikrai ras sau tinkamiausios įrangos pasirinkimą. MAXA gaminiai yra sertifikuoti "Eurovent".

"Eurovent" - tai akredituota, nepriklausoma sertifikavimo įstaiga, lyderiaujanti visoje Europoje HVAC-R srityje. HVAC-R, kitaip dar ŠVOK-Š, apima šildymą, vėdinimą, oro kondicionavimą ir šaldymą. "Eurovent" sertifikavimas visapusiškai stiprina klientų pasitikėjimą, suvienodina ir išlygina gamintojų konkurencines sąlygas labai įtemptame sektoriuje bei padidina pramoninių charakteristikų įvertinimų vientisumą ir tikslumą.

Būkite drąsūs, inovatyvūs ir kurkime komfortišką, sveiką aplinką kartu, kurioje būtų gera gyventi ir džiaugtis teikiamais privalumais kasdieną.

Apsilankykite mūsų puslapyje www.daikra.lt arba užsukite į mūsų saloną, esantį Klaipėdoje, Sandėlių g. 30-6. Mūsų konsultantai suteiks Jums visą reikiamą informaciją.

Reklama

Knygos pigiau

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder