Galimybė papietauti su Vorenu Bafetu ženkliai atpigo

Galimybė papietauti su Vorenu Bafetu ženkliai atpigo

Galimybė papietauti su garsiu amerikiečių investuotoju milijardieriumi Vorenu Bafetu (Warren Buffett) internetiniame aukcione "eBay" parduota už 1 mln. 100 JAV dolerių, informuoja AFP. Visos lėšos, gautos už pietus su investuotoju birželio 7 d. aukcione, bus perduotos labdaros tikslams.

Galimybę su juo papietauti V. Bafetas parduoda kasmet nuo 2000 metų. Pirmą kartą nugalėtojui pavyko papietauti su finansininku už 25 tūkst. dolerių. Palyginus su praėjusiais metais, susitikimas su investuotoju smarkiai atpigo - 2012 metais pietūs su investuotoju buvo parduoti "eBay" aukcione už rekordinę sumą - 3,45 mln. dolerių.

Galimybė papietauti su V. Bafetu aukcione parduodama bendradarbiaujant su San Franciske veikiančiu labdaros fondu "Glide", kuris remia vargingai gyvenančius ir benamius žmones.

Pagal aukciono sąlygas, laimingasis sutartą dieną į pietus su legendiniu investuotoju Niujorko centre esančiame kepsnių restorane "Smith & Wollensky" gali atsivesti iki septynių draugų. Vienintelė pokalbio tema, kuria V. Bafetas atsisako svarstyti labdaros pietų metu, yra lėšų investavimas ir patarimai šiuo klausimu.

V. Bafetas garsėja kaip investicinės kompanijos "Berkshire Hathaway" steigėjas. Pastaraisiais metais jis ne kartą dalyvavo labdaros projektuose ir skirdavo dideles sumas labdarai. 2010 metais V. Bafeto labdarai skirta auka buvo didžiausia per visą istoriją - 37 mlrd. dolerių jis paaukojo Bilo ir Melindos Geitsų (Bill, Melinda Gates) fondui.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder