„Statoil“ degalinės keičiasi į „Circle K“

„Statoil“ degalinės keičiasi į „Circle K“

Kanados kapitalo degalinių tinklas pradėjo keisti pavadinimą iš „Statoil“ į „Circle K“. Į prekės ženklo keitimą tinklo operatorė „Circle K Lietuva“ šiemet investuos 4 mln. eurų, o didžioji investicijų dalis teks degalinių išorės konstrukcijų atnaujinimui.

Šalyje dirba keturios specialios techninių instaliacijų komandos, kurios Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje jau pradėjo keisti ant degalinių stoginių esančius pagrindinius logotipus. Planuojama, kad vienos degalinės prekės ženklo pakeitimas ir atnaujinimas vidutiniškai užtruks apie savaitę.

„Oficialiai tampame globalaus „Circle K“ degalinių ir greito apsipirkimo parduotuvių tinklo dalimi. Prieš keletą metų Norvegijos koncernui „Statoil“ pardavus degalines Baltijos šalyse bei Skandinavijoje, mūsų akcininke tapo Kanados bendrovė „Alimentation Couche-Tard Inc“, kuri pasauliniu mastu plėtoja prekės ženklą „Circle K“. Kad ir kaip stipriai buvome prisirišę prie „Statoil“ pavadinimo, atėjo metas pradėti naują veiklos etapą“, – teigia „Circle K Lietuva“ vadovas Skirmantas Mačiukas.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder