Autobuse griuvusi moteris ieško liudininkų

Autobuse griuvusi moteris ieško liudininkų

Klaipėdietė Olga Liubert ieško liudininkų, kurie lapkričio 1 d. 14 val. važiavo 11 maršruto autobusu iš Lėbartų kapinių į Klaipėdą ir matė, kaip Lėbartų stotelėje ji griuvo, lipdama į autobusą.

"Tai vienintelė viltis įrodyti, kad esu teisi, ir išsireikalauti iš VšĮ "Klaipėdos keleivinio transportas" kompensaciją už sužalotą sveikatą", - kreipėsi į redakciją pagalbos klaipėdietė.

Moteris pasakojo, jog 11 maršruto žemagrindis autobusas, kurio valstybinis numeris FJN493, į Lėbartų stotelę atvyko 14 val.

"Vairuotojas neprivažiavo prie šaligatvio bortelio ir atidarė visas duris keleiviams įlaipinti. Žmonių buvo daug ir aš lipau pro vidurines duris. Esu žemo ūgio, lipdama užkliuvau už autobuso grindų ir griuvau ant pilvo. Pusė kūno atsidūrė autobuse, kojos liko lauke, o mane pervėrė skausmas. Neatsimenu, kaip atsikėliau ir įropojau į vidų. Vairuotojas net nepriėjo, nepasidomėjo, kas atsitiko. Nemanau, kad jis per veidrodėlį nieko nematė. Kentėdama skausmus atvažiavau į Klaipėdą. Kitą dieną kreipiausi į medikus. Visas mano kūnas buvo mėlynas, viską skaudėjo", - pasakojo O. Liubert.

Moteris jau 12 metų dėl stuburo traumos yra tik 50 proc. darbinga. Po to, kai griuvo, lipdama į autobusą, sena problema paaštrėjo. Jūrininkų sveikatos priežiūros centro chirurgė Vitalija Jankauskaitė skyrė gydymą. Klaipėdietei buvo atliekamos ir vertikalios vonios, už kurias teko sumokėti 56 Eur.

"Manau, kad VšĮ "Klaipėdos keleivinis transportas" turi kompensuoti man už patirtą skausmą, nes vairuotojas pažeidė taisykles ne vietoje sustodamas, ne pro priekines duris keleivius įlaipindamas. Nekalbu jau apie etiką ir žmoniškumą", - guodėsi ponia Olga.

Pretenziją su dokumentais apie sveikatos būklę "Klaipėdos keleiviniam transportui" O. Liubert pateikė lapkričio 12 d. Klaipėdietę šokiravo įstaigos vadovo Gintaro Neniškio atsakymas, kad nėra jokių įrodymų, kad ji griuvo ir patyrė traumą autobuse.

"Su tokiu cinizmu aš susidūriau pirmą kartą gyvenime. Užuot atsiprašęs, jis kaltina, kad aš visa tai išsigalvojau", - piktinosi O. Liubert.

"Vakarų ekspresui" G. Neniškis paaiškino, kad moteris kreipėsi per vėlai ir nėra jokių faktinių įrodymų, kad ji griuvo, lipdama į autobusą.

"Mes apklausėme vairuotoją. Jis teigia, jog nieko nematė. Liudininkų taip pat nėra. Moteris neturi elektroninio ar popierinio bilieto, kuris patvirtintų, jog ji važiavo šiuo autobusu. Autobusuose daromi vaizdo įrašai saugomi tik tris dienas, o O. Liubert kreipėsi praėjus po įvykio daugiau kaip savaitei", - argumentavo G. Neniškis.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder