Automobilių statymo apribojimai klaipėdiečius piktina

Automobilių statymo apribojimai klaipėdiečius piktina

Nuo trečiadienio, gruodžio 9-osios, Lietuvoje įsigaliojo griežtesni karantino ribojimai. Dalis jų taikoma ir prekybos centrams. Parduotuvės turėtų ilginti darbo laiką, jose turėtų dirbti daugiau kasų, o vienam pirkėjui turėtų tekti didesnis plotas. 

Be to, stovėjimo aikštelėse turėtų būti užimta ne daugiau kaip 20 proc. visų transporto priemonėms skirtų stovėjimo vietų.

Klaipėdos prekybos centrai šį reikalavimą vykdo stop juostomis ir tvoromis aptverdami dalį automobilių stovėjimo aikštelės.  

Žmones naujovė piktina. Iš pat ryto, apie 10 val. į "Akropolį" įsigyti kalėdinių dovanų atvažiavusi Jurgita sakė nesuprantanti šio apribojimo. 

"Žmonių srauto tai nesumažins. kadangi ankstyvas rytas - tai dar radau vietą automobiliui pastatyti, tačiau savaitgalį nežinia, kas darysis. Žmonėms bus labai nepatogu. Vis tiek visi nori pasiruošti šventėms ir eis į parduotuves. Pagaliau, maisto nusipirkti juk reikia. It turės pirkėjai tempti toliausiai pirkinius iki automobilio", - svarstė klaipėdietė. 

Taip pat ryte  į prekybos centrą atvykęs Aleksandras, paklaustas apie ribojimą, nusispjovė. "Aš nesuprantu tokių ribojimų. Čia tik metalo laužas, - mostelėjo ranka automobilių link. -  Jis gi viruso neplatina. Ar jau ir automobilius uždraus?" - retoriškai klausė vyras.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder