Daukanto gatvės plyteles klojo dukart

Daukanto gatvės plyteles klojo dukart

S. Daukanto gatvėje Klaipėdoje medžius pjovusiems ir šaligatvio plyteles klojusiems darbininkams teko dirbti papildomai - išardyti jau paklotą šaligatvį ir darbą atlikti iš naujo.

Spalio mėnesį S. Daukanto gatvė tapo gerokai šviesesnė ir tvarkingesnė - buvo pjaunami seni medžiai, raunamos šaknys, klojamas tvarkingas šaligatvis.

Tačiau jau baigiant darbus buvo sužinota, kad valdininkai apsisprendė, jog ties Vytauto Didžiojo gimnazija turi atsirasti įvaža mokykliniams autobusams, vežantiems moksleivius į ugdymo įstaigą. Darbininkams teko vėl išardyti užbaigtą šaligatvį.

Miesto tvarkymo skyriaus vedėja Irena Šakalienė aiškino, kad tokia situacija susidarė dėl per vėlai skyrių pasiekusios informacijos.

Iš pradžių, pasak I. Šakalienės, buvo palikta vietos planuotai įvažai, tačiau paaiškėjo, kad erdvės buvo per mažai.

"Ten tiesiog neužteko pločio įvažai padaryti, todėl dabar ardo plyteles ir darys įvažą platesnę. Kai vykdė darbus, buvo palikta siaura juosta palei medžius ir apšvietimo tinklus. Laukėme, kol pašalino medžius, tada klojome kabelius. Tik tuomet sužinojome, kad reikės daryti įvažą, - aiškino I. Šakalienė.

- Kalbos, kad reikės tai daryti, buvo. Vyko ir Saugaus eismo komisijos posėdis, bet tik spalio 14 dieną gavome sprendimą. Taigi visi svarstymai dėl įvažos buvo jau po to, kai šaligatvio juosta buvo paklota."

Tačiau Miesto tvarkymo skyriaus vedėja patikino, kad papildomai miestui už netikėtus darbus mokėti neteks. Esą įprasta praktika, kad darbų metu "išlenda" nenumatytų situacijų, kurias reikia išspręsti.

S. Daukanto gatvės šaligatvių tvarkymą planuojama užbaigti netrukus.

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder