Dėmesys šaligatviams - vasarą

Dėmesys šaligatviams - vasarą

"Vakarų ekspreso" skaitytojai skundžiasi palei neseniai rekonstruotą Smiltelės gatvę besitęsiančiais šaligatviais - maža to, kad juos iškilnojo netvarkingai augančių medžių šaknys, palijus nenorint žengti į didžiules balas tenka bristi per purvynus.

"Gatvę tai nutiesė, o šaligatvio sutaisyti nesugebėjo", - piktinosi viena miestietė, kuri žurnalistams skambino stipriau palijus lietui.

Tuomet šalia Mykolo Apvaizdos cerkvės esantis šaligatvis virto didžiule pelke, o norint jį aplenkti teko bristi per purvus.

Savivaldybės administracijos Miesto tvarkymo skyriaus vedėja Irena Šakalienė suskubo raminti gyventojus - valdininkams bėdos dėl išsiklaipiusio ir užliejamo šaligatvio žinomos. Jau suplanuota jas išspręsti.

"Tąsyk lėšos buvo skirtos tik gatvės ištisinei dangai tiesti. Dėl vandens yra įsisenėjusi problema, kadangi darant dviračių ir pėsčiųjų takus nebuvo įrengti lietaus nuotekų tinklai", - neslėpė I. Šakalienė ir pridūrė, jog nuotekų problemą išspręsti bandys įpareigoti "Klaipėdos vandenį", o lėšos einamajam takų remontui jau skirtos ir darbai esą prasidės šią vasarą.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder