Išlydėta karjerą baigusi teisėja

Išlydėta karjerą baigusi teisėja

(1)

Pasibaigus įgaliojimų laikui, iš teisėjo pareigų atleista Klaipėdos miesto apylinkės teismo teisėja Danutė Valošinaitė.

Ji teisėja tapo 1999 m. lapkričio 22 d., kai buvo paskirta į Klaipėdos miesto apylinkės teismą. Per visą teisėjo karjerą ji dirbo būtent šiame teisme.

Išradingumo nestokoję kolegos surengė įsimintiną atsisveikinimą, o atvykę svečiai išsakė aibę širdingų palinkėjimų.

Renginio metu demonstruotos nuotraukos bei archyviniai dokumentai trumpam atsuko laiką atgal ir priminė teisėjos karjeros kelią, draugystės ryšius su kolegomis, išskirtinius pomėgius. Vienas iš jų neabejotinai kėlė didžiulį žavesį susirinkusiems svečiams. Jiems buvo suteikta galimybė tarsi meno kūrinių galerijoje iš arti pamatyti teisėjos siuvinėtus paveikslus.

Į pensiją išeinančią D. Valošinaitę teismo darbuotojai paprastai išleisti neketino ir jai sukūrė smagų pasižadėjimų raštą. Visų akivaizdoje teisėja parašu patvirtino, kad pasižada ne mažiau kaip du kartus per pusmetį nutapyti buvusio kolegos portretą, su teismo darbuotojais vasarą pasideginti prie jūros, toliau išlikti linksma ir besišypsančia.

Išlydėjimo žodžius tarusi Klaipėdos miesto apylinkės teismo pirmininko pavaduotoja Zita Romanovaitė paminėjo, kad kolegė priėmė daugybę sąžiningų ir atsakingų sprendimų, o jos nuoširdų ir šiltą bendravimą visi prisimins dar ilgai.

D. Valošinaitei buvo įteiktas teisėjo ženklas, kitos kolegų dovanos. Klaipėdos apygardos teismo pirmininkas Arvydas Daugėla, linkėdamas aktyvaus ir turiningo laisvalaikio, teisėjai padovanojo knygą apie istorines pasaulio vietas. Teisėjų tarybos vardu už sėkmingą ir ilgametį darbą padėkojo Teisėjų tarybos narys, Klaipėdos apygardos teismo Baudžiamųjų bylų skyriaus pirmininkas Zigmas Pocius.

Išlydėjimo renginį papuošė ir dar viena graži šventė – D. Valošinaitės gimtadienis.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder