Ką slepia šviesus Jurijaus kostiumas, mato tik mama

Ką slepia šviesus Jurijaus kostiumas, mato tik mama

Sekmadienį Izraelyje, Tel Avive, oficialiai iškilmingai atidarytas tarptautinis dainų konkursas "Eurovizija". Ant oranžinio konkurso kilimo tarp 41 šalies atlikėjų pasirodė ir Lietuvos atstovas Jurijus Veklenko. "Nors jis ir stengiasi atrodyti ramus ir santūrus, tačiau aš matau, kad sūnus numetė bent 10 kg. Jaudulys, atsakomybė daro savo", - vakar "Vakarų ekspresui" sakė Jurijaus mama, klaipėdietė Svetlana Veklenko.

Pastarąją savaitę mama Jurijaus vaizdo įrašus iš Tel Avivo stebėjo ne Lietuvoje, o Stambule. "Su moterų choru "Dangė" dalyvavau tarptautiniame moterų chorų ir folkloro konkurse, iš kurio parsivežėme sidabro medalį, - pasidžiaugė pašnekovė. - Stambule buvo labai lėtas internetas, tad buvo sudėtingiau peržiūrėti sūnaus dienoraščio transliacijas, tačiau jis pats, kad ir labai užimtas, man vis parašo žinutes ir praneša, kaip sekasi. Sekmadienį sakė, kad Tel Avive buvo labai karšta, kad ėjo balsuoti, daug repetuoja", - dalijosi S. Veklenko.

SANTYKIAI. Jurijus Veklenko, nors ir labai užsiėmęs, atranda laiko parašyti žinutę Klaipėdoje gyvenančiai mamai Svetlanai Vekleno ir pranešti, kaip sekasi. Asmeninio albumo nuotr.

Ant oranžinio kilimo, sekmadienį patiesto "Eurovizijos" konkurso dalyviams Tel Avivo Habima aikštėje, J. Veklenko pasirodė apsirengęs smėlio spalvos kostiumu. Iki tol tik juodus drabužius vilkėjęs dainininkas žurnalistams paaiškino, kad nusprendė "išsilaisvinti iš savo garderobo", sekdamas savo dainos "Run With The Lions" raginimu išsilaisvinti iš ribų, išlipti iš rėmų.

Kaip Jurijui pavyks išsilaisvinti iš ribų "Eurovizijos" scenoje, išvysime jau šį ketvirtadienį, gegužės 16 d. Lietuvos atstovas dainuos antrajame konkurso pusfinalyje. Pirmasis "Eurovizijos" pusfinalis bus transliuojamas jau šiandien gegužės 14-ąją (antradienį), nuo 22 val. Konkurso finalas vyks gegužės 18-ąją (šeštadienį).

"Kaip ir visi, stebėsiu Jurijų per televiziją. Tik man širdis labiau daužysis. Dainuosiu kartu, kad lengviau būtų", - sakė S. Veklenko.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder