Klaipėdoje žada dar dvi "Lidl" parduotuves

Klaipėdoje žada dar dvi "Lidl" parduotuves

Pirmadienį Savivaldybėje dėl biurokratinių reikalų su valdininkais derėjosi "Lidl" atstovai. Jų teigimu, jei viskas klosis gerai, uostamiestyje kitąmet turėtų pradėti kilti bent viena "Lidl" parduotuvė.

Kaip ir visuomet, "Lidl" atstovai dėl tolimesnės plėtros išlieka paslaptingi. Pirmadienį su valdininkais susitikę konsultavimo rangos sutartį su "Lidl" turintys bendrovės "Projesta Group" atstovai aiškino, jog su valdininkais buvo sprendžiami teritorijų planavimo, eiliškumo, Bendrojo miesto plano pakeitimų terminai.

"Klaipėdoje numatomas minimum vienas objektas. O gal ir du. Vienas (sklypas. - Autor. past.) yra nuosavas, šiuo metu jau sprendžiami projektavimo klausimai", - tvirtino "Projesta Group" atstovas Darius Baliukevičius.

Jis aptakiai pridūrė, kad bent vienas objektas turėtų "pajudėti" kitąmet.

Nedaug aiškumo įnešė ir susitikime dalyvavęs vicemeras Artūras Šulcas - jis negalėjo atskleisti nei planuojamų parduotuvių vietos, nei kada jas žadama statyti.

"Yra vienas sklypas, kuriuo domisi "Lidl", tik nežinia, ar prieš 16 metų pasirašyta infrastruktūros sutartis dėl to sklypo tvarkymo šiuo metu turi ar nebeturi gyvybės - nutekėjo daug vandens. Jie, statydami objektą, norėtų sutvarkyti ir aplinką", - sakė vicemeras ir pridūrė, kad šiuos dalykus dar aiškinsis teisininkai.

"Vakarų ekspresas" jau rašė, jog viena parduotuvė galėtų kilti Šiaurės prospekte - dar pernai gruodį Klaipėdos savivaldybės interneto svetainėje buvo pasirodžiusi informacija apie sklype Šiaurės pr. 13 "Lidl Lietuva" parengtus daugiabučio namo su prekybos paskirties patalpomis projektinius pasiūlymus. Žurnalistų žiniomis, antras prekybos centras turėtų įsikurti "vidurinėje miesto dalyje".

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder