Klaipėdos mokytojai stebino talentais

Klaipėdos mokytojai stebino talentais

Vakar, Tarptautinės mokytojų dienos išvakarėse, uostamiesčio mokytojai tradiciškai minėjo savo profesinę šventę. Šiemet renginys buvo išskirtinis, nes scenoje koncertavo ir neregėtais talentais stebino daugybė uostamiesčio pedagogų.

Tarptautinės mokytojų dienos proga Klaipėdos pedagogų švietimo ir kultūros centras kartu su Klaipėdos miesto savivaldybės administracija surengė tradicinę šventę mokytojams, į kurią buvo sukviesta apie 500 pedagogų.

Šiemet mokytojai itin aktyviai įsitraukė į šventės organizavimą. Kūrybiški miesto pedagogai - teatro, šokio, muzikos ir kitų dalykų mokytojai, ikimokyklinio meninio ugdymo mokytojai paruošė daugybę iškirtinių pasirodymų, scenoje dainavo, šoko, vaidino.

MALONU. "Ne Oskaras, ale malonu", - šmaikštavo garbingą Metų mokytojos apdovanojimą gavusi "Versmės" progimnazijos anglų kalbos mokytoja Emilija Šulnytė. Egidijaus JANKAUSKO nuotr.

"Siūlau kitais metais mokytojų dienos renginį švęsti "Švyturio" arenoje. Tai galėtų būti vienos dienos koncertas. Į jį turėtų susirinkti visi mokiniai, kad pamatytų, kokie talentingi pedagogai juos moko. Bet iš tiesų aš ir neįsivaizduoju, kad Klaipėdos mokytojai galėtų būti kitokie. Klaipėdoje jau nieko nestebina, kai matematikos mokytoja scenoje fantastiškai dainuoja romansus, o tiksliųjų mokslų gimnazijos mokytojos šoka čarlstoną", - patraukliais ir kūrybingais mokytojų pasirodymais džiaugėsi šventėje dalyvavęs Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas.

Daugybė mokytojų buvo apdovanoti padėkos raštais, tačiau išskirtiniu renginio akcentu tapo Metų mokytojo nominacijos paskelbimas. Ši nominacija Klaipėdoje įsteigta 2001-aisiais metais, tad šiemet Metų mokytojas išrinktas jau 17-ąjį kartą. Šis titulas atiteko "Versmės" progimnazijos anglų kalbos mokytojai Emilijai Šulnytei.

"Ne "Oskaras", ale malonu", - šmaikštavo garbingą apdovanojimą gavusi E. Šulnytė. - Turėjau tokį neatsargumą prieš daugelį metų pasirinkti mokytojo profesiją ir su Aukščiausiojo pagalba beveik iki pabaigos ir atėjau. Dėkui Dievui, kad vis pavykdavo teisingai pasirinkti", - džiaugėsi Metų mokytoja.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder