Kuriozas Klaipėdoje: ant galvos varvėjo ne pro kiaurą stogą, o džiovinama žuvis

Kuriozas Klaipėdoje: ant galvos varvėjo ne pro kiaurą stogą, o džiovinama žuvis

„Taip turbūt gali būti tik Klaipėdoje“, – juokavo daugiabučio Vaigaudų gatvėje administratorė, palėpėje aptikusi įkurtą nelegalią žuvų džiovyklą.

Dešimtaukščio gyventojai kurį laiką stebėjo, kaip drėksta jų lubos. Buvo matoma, kaip vidury kambario atsirado drėgmės dėmė, kuri vis plėtėsi.

Neapsikentę gyventojai kreipėsi į namo administratorę.

„Atvykome į vietą apžiūrėti, kur problema. Paprastai vanduo ima bėgti per sienų siūles, per vietas, kur eina kabeliai. Čia kilo įtarimų. Kai užlipome į namo palėpę, pamatėme netikėtą vaizdą – džiūvo sukabintos menkės. Šalia buvo likę išdarinėtos žuvies likučiai. Matyt, dirbta šviežiai. Buvo ir drėgnų skudurų“, – pasakojo daugiabučio administratorė Ligita Girskienė. Palėpėje tvyrojo ir kvapas.

Ji juokavo, kad tik mieste prie jūros gali nutikti tokie dalykai. Kalbėdama su gyventojais ji sužinojo, kad name yra aistringas žvejys. „Žmogus – kurčnebylis. Reikės ieškoti būdų, kaip su juo pakalbėti“, – 15min teigė L.Girskienė.

Ji prisiminė, kad prieš septynerius metus apžiūrėdama palėpę virš daugiabučio rado ten sukaltą medinį namelį. Čia prieglobstį rado keli benamiai. Gyventojai apie tokią kaimynystę ilgai neįtarė.

Daugiabučius pietinėje miesto dalyje administruojanti moteris pasakojo ir apie atvejį, kai užsikimšo vamzdis. Tada į vamzdį įvestos kameros fiksuotas vaizdas nustebino visus: į kamerą spoksojo įstrigusi žiurkė.

L.Girskienės nuotr./Į vamzdį įvesta kamera užfiksavo užstrigusią žiurkę.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder