Mažiausios kainos prenumeratos akcija tęsis ilgiau

Mažiausios kainos prenumeratos akcija tęsis ilgiau

"Vakarų ekspreso" redakcija nusprendė iki Joninių, birželio 24-osios, pratęsti mažiausios kainos 2017-ųjų dienraščio prenumeratos akciją.

Džiaugdamiesi tuo, kad jau sulaukėme gausaus būrio ištikimų skaitytojų, panorusių tęsti draugystę su "Vakarų ekspresu" ir kitąmet, kartu raginame ir dar nepasinaudojusiuosius šiuo pasiūlymu sutaupyti net 21 eurą. Pasibaigus mažesnės kainos prenumeratos akcijai Klaipėdos ir Vilniaus miestuose šiemet tikrai jos jau nebebus.

"Vakarų ekspresas" pabrėžia, kad ir kitąmet unikalios dienraščio žurnalistų parengtos publikacijos pirmiausia bus skirtos mūsų laikraščio skaitytojams ir tik gerokai vėliau jas bus galima rasti portale www.VE.lt, kuriame pagrindines dienraščio temas jau senokai galima rasti tik gerokai sutrumpintas.

Užsakymai prenumeratai priimami redakcijos Klientų aptarnavimo skyriuose M. Mažvydo al. 3 (tel. (8 46) 411314 ir 420096) ir "Akropolyje", Vokiečių al. (tel. (8 46) 240391), Vilniuje - A. Smetonos g. 2, 5 kabinetas (tel. (8 5) 2121805 ir 2123344).

Prenumeruoti galima ir internetu.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder