Pagaliau pardavė perkėlos pastatą

Pagaliau pardavė perkėlos pastatą

Bendrovės "Smiltynės perkėla" senasis administracijos pastatas Danės krantinėje dar šiemet sausio pabaigoje parduotas viešame aukcione. Jį įsigijo privati kompanija.

"Smiltynės perkėlai" parduoti senojo pastato nepavyko kelerius metus. 2010 metais jo pradinė kaina buvo 4,3 mln. Lt. Už kiek parduotas pastatas 2014-aisiais, bendrovės generalinis direktorius Darius Butvydas neatskleidžia. Aukcione šiemet dalyvavo ne vienas dalyvis, ir aišku tik tiek, kad 4 mln. Lt suma negauta.

"4 mln. Lt šiais laikais - svajonių kaina. Mano požiūriu, pardavėme už labai neblogą kainą. Pinigų mums reikia investicijoms, juk nusipirkome laivą katamaraną, jam skolinomės pinigų. Kam naudosime lėšas, gautas už pastatą, dar nežinau, turime įvairių projektų, bet tikrai nepravalgysime", - tikino D. Butvydas.

Kas nusipirko pastatą, bendrovės vadovas neatskleidžia. Klausiamas, ar ne žvejai, atsakė, jog ne, nors jie esą norėję, kad pastatas jiems būtų perduotas.

Galbūt tai, kad yra parengtas ir patvirtintas šios teritorijos detalusis planas, šiemet paskatino verslininkus investuoti. Pasak D. Butvydo, naujieji savininkai dar nežino, ką konkrečiai darys šiame pastate, jie turi keletą variantų.

"Mūsų toje teritorijoje jau nebėra ir mes už nieką neatsakome. Tik planuojame, kad iš tos vietos mūsų katamaranas plauks į Nidą, t. y. toje vietoje keleiviai bus paimami ir išlaipinami", - sakė D. Butvydas.

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder