Pasimatyti su Kalėdų seneliu kviečia per vaizdo skambutį

Pasimatyti su Kalėdų seneliu kviečia per vaizdo skambutį

Nuo gruodžio 9 d.duris atvers Klaipėdos lėlių teatre esantis Kalėdų Senelio namelis. Laiškų ir susitikimų Senelis šiemet lauks šiek tiek kitu formatu: naudojantis vaizdo skambučiais. Visi, norintieji pasimatyti su svarbiausios metų šventės herojumi kviečiami registruotis iš anksto.

„Kalėdų senelio namelis jau apie dešimt metų yra įkurtas Klaipėdos lėlių teatre. Tik tuo metu mes dar rezidavome kitoje vietoje, mūsų teatras buvo Vežėjų gatvėje. Būten ten viskas ir prasidėjo. Per tiek metų lankyti Kalėdų senelio namelį pas mus klaipėdiečiams jau tapo tradicija“, - kalbėjo Lėlių teatro vadovė Aušra Juknevičienė.

Tačiau šiemet susiklosčiusi situacija dėl pandemijos pakoregavo organizatorių planus. Vietoje gyvo susitikimo, tėveliai ir vaikai pabendrauti su Kalėdų seneliu kviečiami nuotoliniu vaizdo skambučiu. Taip pat bus galima rašyti ir siųsti laiškus, kuriuos Senelis skaitys tiesioginės transliacijos internet metu nuo gruodžio 11 d., penktadieniais 19 val.

„Žinoma, šeimos galės atvykti ir prie paties namelio. Senelis sėdės viduje, o tėvėliai ir vaikai galės jį pamatyti per didelius namelio langus iš lauko pusės. Niekas nežino, gal Kalėdų senelis dar ir nosį iškiš laukan“, - spėliojo vadovė.

Anot A. Juknevičienės, besiregistruojančiųjų į nuotolinius vaizdo susitikimus jau yra nemažai. „Vis gi žmonėms tas Kalėdų laikotarpis tikrai yra svarbus. O ypatingai šeimoms su vaikais, nes jiems ši šventė tikriausiai yra ypatingiausia metuose. Juk tai pagrindinė motyvacija gražiai elgtis, daryti gerus darbus, kažko laukti, ruoštis tam, svajoti, rašyti laiškus. Todėl labai stengiamės prisitaikyti prie aplinkybių ir daryti tai, ką šiuo metu galime geriausio“, - pasakojo pašnekovė.  

Teatro vadovė akcentuoja, kad vienas iš jos vadovaujamos kultūros įstaigos tikslų yra kurti šventinę atmosferą mieste. „Mes labai norime, kad vaikai pajaustų tą kalėdinę dvasią, kad jiems nebūtų taip liūdna per karantiną. Nesinori, kad Kalėdos praeitų taip paparastai, sėdint namuose“, - kalbėjo A. Juknevičienė.

Registruotis individualiems, grupiniams ar šeimos vaizdo skambučiams galima elektroniniu paštu [email protected] arba skambučiu: tel. +370 46 239932. Daugiau informacijos rasite čia: http://klaipedosleliuteatras.lt/kaledu-senelio-namelis/.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder