Paskutinės mažiausios kainos prenumeratos akcijos dienos

Paskutinės mažiausios kainos prenumeratos akcijos dienos

"Vakarų ekspreso" redakcija nori priminti, kad mažiausios kainos 2017-ųjų dienraščio prenumeratos akcija baigsis kartu su Joninėmis - birželio 24-ąją.

Džiaugiamės tuo, kad ir kitąmet turėsime tokį patį gausų būrį ištikimų skaitytojų, paneigiantį kai kurių specialistų prognozes, jog popierinė spauda miršta ir darosi nebereikalinga. Tad dar sykį pabrėžiame, kad ir kitąmet unikalios dienraščio žurnalistų parengtos publikacijos pirmiausia bus skirtos mūsų laikraščio skaitytojams ir tik gerokai vėliau jas bus galima rasti portale www.VE.lt, kuriame pagrindines dienraščio temas jau senokai skelbiame tik gerokai sutrumpintas.

Kartu raginame dar nepasinaudojusiuosius šiuo akcijiniu pasiūlymu suskubti ir sutaupyti net 21 eurą (įprasta prenumeratos kaina Klaipėdos ir Vilniaus miestuose siekia 60 eurų). Pasibaigus šiai akcijai, uostamiestyje ir sostinėje šiemet tikrai jau nebebus siūloma tokia prenumeratos kaina.

Užsakymai prenumeratai priimami redakcijos Klientų aptarnavimo skyriuose M. Mažvydo al. 3 (tel. (8 46) 411314 ir 420096) ir "Akropolyje", Vokiečių al. (tel. (8 46) 240391). Pastarasis dirbs ir per Jonines, paskutinę akcijos dieną.

Vilniuje prenumerata priimama A. Smetonos g. 2, 5 kabinetas (tel. (8 5) 2121805 ir 2123344).

Prenumeruoti mūsų dienraštį galima ir internetu www.VE.lt./prenumerata-2017-metams/

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder