Pavasarį vairuotojų laukia kantrybės išbandymas kelyje

Pavasarį vairuotojų laukia kantrybės išbandymas kelyje

Nuo pavasario vidurio kai kuriose uostamiesčio gatvėse vairuotojams teks prisitaikyti prie nepatogumų. Vienu metu bus tvarkomos atkarpos Šilutės plente (prie Sendvario žiedinės sankryžos) ir Joniškės gatvėje.

Dėl Tilžės g. nuo Šilutės pl. iki geležinkelio pervažos rekonstrukcijos, pertvarkant žiedinę Mokyklos g. ir Šilutės pl. sankryžą, nuo kovo 15 d. iki birželio 15 d. bus uždaryta viena atkarpa Šilutės plente. Dalis eismo dalyvių, norinčių patekti į Šilutės plentą, iš Sendvario žiedinės sankryžos vidurine juosta bus nukreipti į vieną eismo pusę.

Rangovai patikino, kad pačioje žiedinėje sankryžoje bus įrengti specialūs ženklai ir nuorodos, kad vairuotojai negalėtų į Šilutės plentą patekti iš pirmos juostos - ji bus uždaryta.

Beje, vietoje, kur vyks darbai, į kitą gatvės pusę bus perkelta ir Bazės stotelė, ir šviesoforas.

Kol vyks darbai, keisis ir patekimas į toje vietoje įsikūrusių įmonių teritorijas. Laikini privažiavimai prie pastatų bus įrengti per Paryžiaus Komunos gatvę. Rangovai patikino, kad taip bus išspręsta ir problema - bus užlopytos kai kurių kelių duobės.

Tačiau tai ne vieninteliai darbai, laukiantys nuo kovo 15-osios. Tą pačią dieną ruošiamasi pradėti Joniškės gatvės rekonstrukcijos darbus. Jie bus vykdomi atkarpomis. Bus įrengtos laikinos apylankos.

Atvažiuojant nuo Liepų g. įvažiavimas į Joniškės gatvę bus negalimas - eismas bus nukreiptas Jaunystės, Klemiškės, Rūko gatvėmis. Analogiška situacija - atvažiuojant nuo Palangos plento. Ten bus galimas apvažiavimas Klemiškės gatve.

Darbai numatyti nuo kovo 15 d. iki rugsėjo. Po to eismas bus atnaujintas. Laukia ir laikini apribojimai Liepų g. - joje bus įrengiama lėtėjimo juosta ir nuovaža, šviesoforas. Darbai bus organizuojami vasarą, kai bus mažesnis automobilių srautas.

Nedidelė atkarpa Liepų gatvėje bus uždaroma nuo birželio 1 d. iki rugpjūčio 28 d. Darbus tikimasi įvykdyti ketvirčiais.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder