Pratęsė teatro vadovo darbą

Pratęsė teatro vadovo darbą

Kultūros ministras Šarūnas Birutis atšaukė anksčiau skelbtą konkursą į Klaipėdos dramos teatro direktoriaus pareigas ir pratęsė dabartinio vadovo Gedimino Baltramiejaus Pranckūno darbą.

„Ministras priėmė sprendimą, kad teatro vadovas turėtų baigti pradėtas statybas ir tuomet išeiti į pensiją. Apie tai šią savaitę kalbėta ir su premjeru, jis taip pat pritarė, kad G.B.Pranckūnas baigtų pradėtą darbą“, - BNS sakė kultūros ministro patarėja Dalia Vencevičienė.

Gegužės viduryje Kultūros ministerija buvo paskelbusi konkursą į Klaipėdos dramos teatro vadovo postą. Sulaukta trijų pretendentų dokumentų.

Tačiau nutarus, kad G.B.Pranckūnas turėtų baigti pradėtą teatro rekonstrukciją, konkursas atšauktas.

Klaipėdos dramos teatro pastato rekonstrukcijos projektas pradėtas 2010-ųjų pavasarį. Statybos darbų rangovas - bendrovė „Pamario restauratorius“. Darbus planuojama baigti iki 2015 metų gruodžio. Projekto statybos darbų vertė – apie 25 mln. litų.

G.B.Pranckūnas Klaipėdos dramos teatrui vadovauja nuo 2001 metų.

Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo neleidžiama.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder