Prenumeruok "Vakarų ekspresą" - gauk dovanų

Prenumeruok "Vakarų ekspresą" - gauk dovanų

"Vakarų ekspreso" prenumeratoriams - siurprizas. Užsisakysiantys dienraštį mažiausiai mėnesiui gaus dovanų - 10 eurų vertės individualią badmintono treniruotę su patyrusiu treneriu Žvejų rūmų sporto salėje (Taikos pr. 70).

Dienraštis "Vakarų ekspresas" nuolat palaiko sportininkus, skatina klaipėdiečius sportuoti ir propaguoja sveiką gyvenimo būdą. Tad visiems sportui prijaučiantiems žmonėms rekomenduojame prenumeruoti dienraštį ir įsilieti į sportuojančiųjų gretas. Būkime aktyvūs, sportiški, smalsūs ir sveiki. Juk sveikata - brangiausias mūsų turtas!

Prenumeruoti dienraštį galite Klaipėdoje, dienraščio "Vakarų ekspresas" redakcijoje (M. Mažvydo al. 3), taip pat PC "Akropolis" (Taikos pr. 61, Vokiečių al., prie centrinio įėjimo). Pasiūlymas su dovana galioja ir prenumeruojant dienraštį mėnesiui bet kuriai pasirinktai savaitės dienai (kaina - nuo 1,5 Eur).

Badmintonininkai Žvejų rūmų sporto salėje įsikūrė praėjusią savaitę. Tai - dar viena puiki vieta, kurioje galima pažaisti badmintoną, pagerinti savo įgūdžius arba susipažinti su šia sporto šaka. Naujoje badmintono sporto salėje galite rasti puikių trenerių, kurie parodys pirmuosius žingsnius, kaip reikia judėti aikštelėje, kaip laikyti raketę ir išmokys visų kitų badmintono subtilybių.

Trenerių kolektyvą sudaro trys jauni, šaunūs ir linksmi treneriai - Gerda Voitechovskaja, Edgaras Slušnys ir Edvinas Jakubauskas. Jie ilgą laiką užsiima šia sporto šaka ir yra sukaupę didelį žinių bagažą.

Daugelis žmonių nepradeda žaisti badmintono, nes mano, kad tai labai brangus malonumas, nors tai nėra visiška tiesa.

Šios badmintono sporto salės durys yra atviros ne tik suaugusiems, tačiau ir vaikams. Šiomis dienomis yra renkamos įvairaus amžiaus vaikų grupės.

Žvejų rūmų sporto salė kasdien duris atveria nuo 8 val. ryto ir užsidaro tik vėlai vakare - 22 val.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder