Remigijus Žiogas: "Jaučiamės nugalėtojais"

Remigijus Žiogas: "Jaučiamės nugalėtojais"

Trečiadienio vakarą Klaipėdos viešbučio 12-to aukšto restorane įvyko padėkos vakaras, kurį surengė „Šok su manimi“ TV projekto dalyviai klaipėdiečiai Remigijus Žiogas ir Lina Diktanaitė.

Iki projekto finalo ilgą kelią nuėjusi ir tik per žingsnį nuo prizininkų pakylos likusi pora teigė, jog svarbiausia jų užduotis projekte buvo išmėginti save ir tinkamai reprezentuoti Lietuvos uostamiestį. Pasak renginių įmonės „Trys karaliai“ sielos bei žinomo renginių vedėjo Remigijaus Žiogo, šiuo metu labai trūksta tokių klaipėdiečių, kurie drąsiai eitų į nacionalinį TV eterį ir deklaruotų savo gimtojo miesto vardą.

„Atrodo, kad tie 300 km tarp miestų yra lyg atstumas nuo Lietuvos iki Afrikos. Lyg Vilnius ir Klaipėda būtų visiškai atskiros respublikos. Taip tikrai nėra ir mes nesame prastesni. Klaipėda taip pat turi talentingų žmonių, tik kažkodėl jiems trūksta drąsos tai parodyti. Tačiau būtent drąsūs ir talentingi žmonės formuoja Klaipėdos veidą. Puikus pavyzdys aktorius Giedrius Savickas. Jis niekuomet interviu metu nepamiršta paminėti, iš kur jis kilęs. Jis puikus savo miesto ambasadorius“, - teigė R. Žiogas.

Paklaustas, ko išmoko šokių projekte, vyras teigė, jog po šio šokių projekto jis sutiktų net skristi į Mėnulį.

„Projekto metu suvokiau, kad žmogus gali viską. Aš niekada nebuvai geras šokėjas. Niekada negalvojau, kad galiu taip šokti, kaip šiame projekte. Pasakysiu atvirai, mano svajonė šiame projekte buvo pasiekti pusfinalį. Tačiau mes patekome į finalą. Man netgi teko atšaukti anksčiau suplanuotą kelionę į Slovakiją, o projekto finalo dieną aš turėjau vesti kitą renginį. Jau nekalbu apie darbo krūvį, kurį teko atlaikyti Linai. Tačiau aš esu avantiūristas ir nei kiek nesigailiu, kad dalyvavau šiame projekte. Jei dabar man kas pasiūlytų dalyvauti atrankoje skrydžiui į kosmosą, aš sutikčiau“, - mintimis dalinosi žinomas renginių vedėjas.

R. Žiogas teigė, kad jų sėkmės paslaptis buvo sunkus darbas, atsakingas požiūris ir didelė nesavanaudiškų žmonių komanda, kurie jų porai padėjo šiame projekte.

Vakaro metu už bendrą darbą dalyvių pora dėkojo visiems prisidėjusiems prie puikaus rezultato: choreografui Donatui Blusiui, kostiumų dizainerei Ainai Zinčiukaitei, režisieriui Karoliui Makauskui, komunikacijos agentūrai „Media dia“, „Just.tv“ operatoriui Mindaugui Gudeliui, šokių studijoms „Hatora“ ir „Kubana“, gatvės šokių klubui „Ufas“, rėmėjams: sporto klubui „Apelsinas“ ir „Nesė pramogų bankas“, kompanijai „Pro DJ“, fotografui Gediminui Sasui, žiniasklaidos atstovams bei visiems juos palaikiusiems klaipėdiečiams.

Skandalingojo šio sezono projekto „Šok su manimi“ nugalėtojais tapo dainininkas Martynas Kavaliauskas ir jo partnerė Renata Gramauskaitė. Klaipėdiečiai Remigijus Žiogas ir Lina Diktanaitė užėmė ketvirtąją vietą. Pora iš uostamiesčio per 9 savaites trukusį šou parengė 11 unikalių šokių. Kiekvieną savaitę po vieną naują, o pusfinaliui – net dvi naujas kompozicijas.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder