Senjorams ir neįgaliesiems - nemokama kalėdinė šventė

Senjorams ir neįgaliesiems - nemokama kalėdinė šventė

Klaipėdos sporto klubas "Šansas" kartu su socialiai atsakingu dienraščiu "Vakarų ekspresas" senjorams pustrečio mėnesio organizavo nemokamas sveikatingumo treniruotes, o gruodžio 20 dieną nuo 10.30 val. šiame sporto klube (Baltijos pr. 18A) rengia nemokamą kalėdinę šventę.

"Atvyks Kalėdų Senelis, bus ir muzikinė programa, šokėjų pasirodymai. Laukia linksma šventė. Kviečiu visus Klaipėdos senjorus ir neįgaliuosius ateiti ir kartu smagiai praleisti laiką", - sakė jau keturiolika metų senjorams savo sporto klube "Šansas" nemokamai leidžiantis treniruotis klaipėdietis Arūnas Jocys.

Tiek sporto klubo "Šansas" atstovai, tiek "Vakarų ekspresas" penktadienį per kalėdinę šventę prizais apdovanos aktyviausiai pustrečio mėnesio treniruotes lankiusius ir pasižymėjusius senjorus.

"Šią gražią akciją vykdome jau keturioliktus metus ir nežadame sustoti. Tradicijas tęsime ir toliau. O kaipgi kitaip? Šis procesas jau yra pradėtas: senjorai, net atsitiktinai sutikę gatvėje, manęs klausia: kada vėl vyks ši puiki akcija? Taigi, negalime jų nuvilti ir tęsiame gerus darbus", - akcentavo A. Jocys.

Jo teigimu, tęsti gražias tradicijas paskatino senjorų nuoširdumas bei noras gyventi sveikai ir aktyviai.

"Smagu žiūrėti, kaip aktyviai senjorai lanko treniruotes. Jiems tai - ne tik sportas, bet ir maloni atrakcija, bendraminčių susibūrimas ir laisvalaikio praleidimas, - teigė A. Jocys. - Neturi būti jokios prarajos tarp žmonių, nesvarbu, ar esi jaunas ir sveikas, ar senas, ar neįgalus. Visi privalome būti lygūs. Man malonu stebėti, kaip žmonės per trumpą laiką sugeba tapti gerokai žvalesni ir tvirtesni. Žmonių padėka ir džiaugsmas mane tik dar labiau įkvepia siekti užsibrėžtų tikslų."

A. Jocys teigia, kad mes visi turėtume labiau gerbti senjorus ir juos palaikyti.

"Reikia tiek nedaug - tik visuomenės palaikymo ir nuoširdaus bendravimo", - pabrėžė A. Jocys.

Tai jau toli gražu ne pirmoji šio klaipėdiečio akcija - jis ne kartą organizavo nemokamus masažo ir jogos užsiėmimus Klaipėdos gyventojams.

A. Jocio darbai neliko nepastebėti - 2007 metais A. Jocys pelnė "Vakarų ekspreso" konkurso "Metų klaipėdietis" titulą.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder