Supermiesto titulą gins būsimos mamos

Supermiesto titulą gins būsimos mamos

Kitąmet Lietuvos miestus ir regionus vėl krės kovų dėl Supermiesto titulo karštinė. Ji neaplenks ir 2010-aisiais šį vardą iškovojusių klaipėdiškių.

Jau sausio 13-ąją Vilniuje, Teatro arenoje, bus filmuojama pirmoji laida, kurioje į kovą stos kūrybinės Klaipėdos pajėgos. Pirmąjį pasirodymą Klaipėdos komandos štabas nori paversti "dvigubos galios sprogimu". Šiam sumanymui įgyvendinti buriamas unikalus drąsių, kūrybingų bei entuziastingų būsimųjų supermamų choras.

Šeštadienį besilaukiančios klaipėdietės, panorusios savo kūdikio laukimo laiką paįvairinti šia unikalia patirtimi, patikrinti save ir savo talentą bei pasisemti naujų įspūdžių, rinkosi į pirmąjį nėštukių choro susirinkimą. Prisidėti prie kovos dėl Supermiesto titulo bei taip nuveikti gerą darbą Klaipėdos labui iš viso panoro daugiau nei dešimt besilaukiančių uostamiesčio moterų.

Paranešama, kad analogų neturintis nėštukių kolektyvas kartu su solistėmis mamytėmis Kristina Jatautaite, Rima Petrauskyte (Man-go), Violeta Tarasoviene kovos startui ruoš ypatingą numerį - "supermamišką" dainos "Aš mažas" versiją. Su būsimųjų mamyčių choru dirbs chormeisteris, choreografas, stilistai. Iki laidos filmavimo numatoma surengti 2-3 repeticijas. Komandos štabas pasirūpins kelione į sostinę ir atgal.

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder