"Švyturio Klaipėdos ateities stipendija": prasideda balsavimas

"Švyturio Klaipėdos ateities stipendija": prasideda balsavimas

Šiandien prasideda balsavimas už konkurso "Švyturio Klaipėdos ateities stipendija" finalininkus. Palaikykite aktyvius ir talentingus jaunuosius Klaipėdos krašto gyventojus - vienam iš jų bus įteikta 4 000 Eur stipendija.

Baigėsi antrasis konkurso bendrovės "Švyturys-Utenos alus" įsteigtai "Švyturio Klaipėdos ateities stipendijai" gauti etapas.

Šiandien skelbiame finalininkų, kurie sulaukė gausiausio palaikymo, penketuką:

Samanta Savickaitė - 348 balsai "Facebook" ir 800 balsų popieriniais kuponais;

Osvaldas Gedrimas - 792 balsai "Facebook" ir 30 balsų popieriniais kuponais;

Tomas Vėlius - 478 balsai "Facebook" ir 200 balsų popieriniais kuponais;

Ligita Motiejauskaitė - 510 balsų "Facebook" ir 30 balsų popieriniais kuponais;

Ugnė Lidžiūtė - 397 balsai "Facebook" ir 30 balsų popieriniais kuponais.

Visi konkurso finalininkai artimiausiomis dienomis bus pristatyti vertinimo komisijai ir skaitytojams dienraštyje ir portale.

Už finalininkus galima balsuoti dienraščio "Vakarų ekspresas" "Facebook" paskyroje ir dienraštyje spausdinamais popieriniais kuponais iki liepos 17 d. 12 val.

Sumuojant balsavimo rezultatus vienas popierinis kuponas prilygs 10 internetinių balsų.

Galutinį žodį tars komisija, atsižvelgusi į klaipėdiečių palaikymą. Komisija nuspręs, kuris jaunasis talentas bus paskatintas jau septintąja 4 000 eurų "Švyturio Klaipėdos ateities stipendija".

Sykiu kviečiame aktyviai balsuoti ir palaikyti jaunuosius talentus, paraginti balsuoti draugus ir artimuosius ir padėti išrinkti konkurso finalininkus.

Konkurso "Švyturio Klaipėdos ateities stipendija" finalininkai

Osvaldas Gedrimas - lengvaatletis, daugkartinis Lietuvos šuolio su kartimi čempionas, praėjusiais metais du kartus peršokęs iki tol 28 metus nepakartotą Lietuvos rekordą - 5 metrų ribą.

Parkūro entuziastas, mokantis vaikus saugiai atlikti triukus.

 


Samanta Savickaitė - aktyvi savanorė įvairiose organizacijose, Klaipėdos universiteto vadybos krypties jungtinės doktorantūros studentė, pirmoji Lietuvoje onkologijos atvejo vadybininkė, domisi personalizuota psichosocialine pagalba onkologiniams ligoniams.

 


Tomas Vėlius - sukūrė elektra varomą katamaraną "Popa Boat", kuris 2018 m. buvo išrinktas viena inovatyviausių pasaulyje žaliųjų idėjų.

Šiemet startuolis jau siūlo pasiplaukiojimus ekologišku katamaranu Klaipėdos gyventojams ir svečiams.

 


Ligita Motiejauskaitė - profesionali daugiakovininkė, daugkartinė Lietuvos čempionė. Baigusi studijas Lietuvos aukštojoje jūreivystės mokykloje liko Klaipėdoje ir sėkmingai dirba vienoje didžiausių uosto įmonių.

Įkūrė ne pelno siekiančią organizaciją "Intership Lithuania", kuri padeda jaunimui integruotis į darbo rinką ir pradėti karjerą sėkmingose įmonėse.


Ugnė Lidžiūtė - talentinga, kūrybinga ir perspektyvi būsima knygų iliustratorė.

Studijuodama jau surengė keletą nedidelės apimties savo kūrybos parodų Vakarų Lietuvos regione, iliustravo knygą vaikams "The Voice of an Elf".

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder