Uostamiestyje - pasaulinės lyderystės konferencija

Uostamiestyje - pasaulinės lyderystės konferencija

Klaipėdoje šį penktadienį prasidėjo Pasaulinės lyderystės konferencija, kuri vyks ir šeštadienį. Ketvirtą kartą Klaipėdoje rengiamos konferencijos dalyviai turi unikalią galimybę išgirsti aukščiausio lygio vadovų, geidžiamiausių verslo konsultantų ir verslo lyderių patarimus.

Ši konferencija rengiama daugiau nei devyniasdešimtyje pasaulio šalių ir transliuojama DVD formatu 350-yje miestų. Lietuvoje konferencija taip pat transliuojama DVD formatu ir yra išversta į lietuvių kalbą.

Konferencija, pasak vieno iš jos dalyvių, Vilniaus Šv. Kazimiero bažnyčios rektoriaus kun. Ryčio Gurkšnio, pasižymi išskirtiniu požiūriu į vadovavimą, kuris apjungia tikėjimą, socialinę atsakomybę ir aukščiausio lygio vadovavimo patirtį.

"Ši puikiai organizuota krikščioniška konferencija suburia tiek dvasininkus, tiek verslininkus, tiek tikinčiuosius, tiek ir dar ieškančius savojo kelio. Iš tikrųjų, susibūrę kartu, ir klausydamiesi neeilinių kalbėtojų, galime augti ir keisti pasaulį aplink mus, - apibendrina kun. R.Gurkšnys ir tęsia, - Darbas konferencijos metu vyksta labai intensyviai: tenka išklausyti daugybę įdomių ir turiningų pranešimų, be to, grupelių diskusijose visi gali išsakyti savo nuomonę ir vertinimus. Kavos pertraukėlių ir pietų metu galima užmegzti labai prasmingų pažinčių bei atrasti naujų bendradarbiavimo galimybių. Susirinkę vadovai, savo kelio ieškantys žmonės, savanoriai, įvairių organizacijų darbuotojai užkrečia vieni kitus savo drąsa, svajonėmis, džiaugsmu, idėjomis ir entuziazmu".

Klaipėdoje lapkričio 15-16 dienomis LCC tarptautiniame universitete vykstančios konferencijos dalyviams DVD formatu pranešimus skaitys buvęs JAV valstybės sekretorius Colinas Powelas, "Oracle" korporacijos vadovė Liza Wiseman, vienos didžiausių JAV krikščionių bažnyčių - Willow Creek - pastorius Billas Hybelsas, Houstono universiteto profesorė, filosofijos mokslų daktarė Brene Brown, konsultacijų kompanijos "The Table Group" steigėjas, verslo bestselerių autorius Patrickas Lencionis, vienas iš verslo konsultacijų kompanijos "VitalSmarts" steigėjų Joseph Grenny ir kiti pranešėjai.

Pernai vykusią konferenciją Klaipėdoje ir Vilniuje stebėjo 700 dalyvių.

Pasaulinė lyderystės konferenciją mūsų šalyje rengia kelios visuomeninės organizacijos: LCC tarptautinis universitetas, tarptautinė asociacija "Willow Creek", Miesto bažnyčia, Nesavanaudiškos lyderystės institutas, Vilniuje esantis Geros Naujienos centras.

Pirmąją Pasaulinę lyderystės konferenciją dar 1995 metais surengė pastorius Billas Hybelsas, didžiausios JAV krikščionių bažnyčios Willow Creek, esančios South Baringtone (šalia Čikagos) pastorius.

Netrukus šios kasmetinės konferencijos sulaukė didelio susidomėjimo tiek tarp bažnyčių ir įmonių vadovų, tiek tarp verslininkų ir įvairių sričių specialistų. Kasmet į šią dviejų dienų lyderystės konferenciją susirenka apie 8 tūkst. dalyvių tiek iš JAV, tiek iš kitų šalių.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder