Apalpęs vairuotojas sudaužė tris automobilius

Apalpęs vairuotojas sudaužė tris automobilius

Penktadienio pavakarę Klaipėdoje, apalpus vairuotojui, jo automobilis kliudė šalia važiuojantį, o išvažiavus į priešingą eismo juostą, kliudytas ir dar vienas. Kaltininko mašina pakibo ant šaligatvio sutvirtinimo atramos.

Avarija įvyko judrioje Pilies gatvėje. Automobilio "Opel Signum" vairuotojas Mindaugas Č., gimęs 1982 metais, važiuodamas pirma eismo juosta kliudė šalia važiavusios Evelinos K., gimusios 1986 metais, automobilio "SAAB 9-3" šoną. "Opel" išvažiavo į priešingą eismo pusę ir čia trenkėsi į Margaritos B. vairuojamą automobilį "Toyota Corrola".

"Opel" užvažiavo ant šaligatvio ir pakibo ant sutvirtinimo atramos.

Į įvykio vietą buvo iškviesti medikai ir policijos pareigūnai. Alkoholio matuoklis parodė, jog visi incidento dalyviai buvo blaivūs.

Avarijos kaltininkas išvežtas į ligoninę. Kiek atsigavęs jis spėjo paaiškinti, kad jam staiga pasidarė bloga ir jis dėl sąmonės aptemimo negali prisiminti, kaip atsitiko avarija.

Pasak liudininkų, "Opel" vairuotojas, pakibęs ant saugos diržų, važiavo ne vieną šimtą metrų. 

Šis incidentas baigėsi labai laimingai: prieš metus šioje vietoje avariją sukėlė vairuotojas, kuriam taip pat pasidarė bloga. Tuomet buvo sužeisti trys žmonės, vienas iš jų - mažametis.

Pajūryje yra įvykusi ne viena tragiška avarija, kuomet kaltininkams tiesiog pasidarydavo bloga vairuojant.

"Balticum" TV laida "Reidas" - antradieniais 20.15 val.

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder