Apsukri šiaulietė pasisavino 500 eurų

Apsukri šiaulietė pasisavino 500 eurų

Šiaulių apylinkės prokuratūra teismui perdavė baudžiamąją bylą, kurioje neteisėtu elektroninės mokėjimo priemonės panaudojimu ir sukčiavimu kaltinama trisdešimtmetė šiaulietė K. P.

Apsukri moteris pateko į pareigūnų akiratį, kai praėjusių metų spalio 27-osios vakarą linksmai leido laiką savo bute Šiauliuose. Jos namuose svečiavosi keli draugai ir mama.

Gražiai tarpusavyje bendravę K. P. ir A. B. nuėjo į parduotuvę, kur vakarui nusipirko šiek tiek gėrimų ir užkandžių. Naujas draugas trisdešimtmetei gyrėsi, kad nemažai uždirba, tad ji nesibodėjo žvilgtelėti ir įsidėmėti, kokį kortelės PIN kodą jis suvedė mokėdamas už pirkinius kasoje.

Grįžę į namus visi kartu vakarojo, kol vieni išsiskirstė į savo namus, o kiti nuėjo miegoti.

K. P. rytą prabudo anksčiausiai. Moteris tyliai iš A. B. striukės kišenėje buvusios piniginės pasiėmė banko kortelę ir išsikvietusi taksi išvažiavo artimiausio bankomato link. Pasinaudojusi jo bankine mokėjimo kortele K. P. išsigrynino 500 eurų ir grįžusi namo banko kortelę įdėjo atgal į piniginę.

Nukentėjusiajam nubudus, K. P. su kitu draugu vartojo jau rytą nupirktus gėrimus. Jam pasidarė įdomu, iš kur K. P. galėjo gauti pinigų, nes dieną prieš ji skundėsi, kad jų neturinti. Tą kartą jis neįtarė, kad iš jo banko sąskaitos galėjo būti pagrobti pinigai.

Tik po kelių dienų A. B. prisijungė prie elektroninės bankininkystės sistemos ir pamatė, kad jo sąskaitoje trūksta 500 eurų. Jis suprato, kad dėl dingusių pinigų greičiausiai kalta bus naujoji draugė.

Ikiteisminį tyrimą atliko Šiaulių miesto ir rajono policijos komisariato Kriminalinės policijos skyriaus Antrojo poskyrio pareigūnai.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder