Apvogtas "Šilutės polderių" bendrovės direktorius

Apvogtas "Šilutės polderių" bendrovės direktorius

Iš Statybininkų gatvėje, Šilutės Naujakurių kvartale, su šeima gyvenančio "Šilutės polderių" bendrovės direktoriaus Arūno Jagmino privataus namo kiemo plėšikai naktį išvairavo namo šeimininko tarnybinį 2006 metų laidos visureigį "Toyota Land Cruiser", į kurį dar susikrovė gyvenamojo namo pirmame aukšte prisiplėštą turtą – nešiojamąjį kompiuterį "Dell", mobiliojo ryšio telefoną "Nokia", įvairių drabužių, įrankių, pinigų ir automobilio registracijos liudijimą.

A. Jagmino teigimu, jis su šeima tą naktį, kaip visada, miegojo antrame namo aukšte ir nepajuto, kada plėšikai išlaužė durų užraktą ir pateko į namą.

"Šilutės polderių" bendrovės vadovas tvirtina, kad vidiniame kieme stovėjusiame įmonės visureigyje ir tą naktį buvo įjungta apsaugos sistema, tačiau mašinvagiai greičiausiai bus ją "nulaužę".

Pavogto visureigio rinkos vertė – apie 80 tūkst. litų. Jis buvo apdraustas vadinamuoju kasko draudimu.

Tą pačią naktį toje pat gatvėje nuo plėšikų nukentėjo ir šakočių kepimo įmonės savininkė Danutė Ivanauskienė. Iš jos privataus namo gerai organizuoti ilgapirščiai išnešė juvelyrinių dirbinių, pinigų ir šeimininkės tapatybės kortelę.

Beje, toje pat Statybininkų gatvėje, maždaug pusiaukelėje tarp D. Ivanauskienės ir A. Jagmino namų, šių metų liepos pradžioje buvo apiplėšti Seimo nario "tvarkiečio" Remigijaus Žemaitaičio tėvai. Šio apiplėšimo braižas panašus į A. Jagmino naktinių svečių: buvo įsibrauta į gyvenamąjį namą, iš ten išnešta įvairių dirbinių ir pinigų. Grobis buvo sukrautas į kieme stovėjusį 2010 metų laidos visureigį "Toyota Land Cruiser" ir – pro vartus į nakties tamsą…

Anot Šilutės kriminalinės policijos viršininko Arūno Rimkaus, seimūno tėvų plėšikai dar nenustatyti. Pareigūnas kol kas negali pasigirti ir pasiekimais tiriant Žemaitaičių gatvės kaimynų apiplėšimus.

"Šilutės ETA žinios"

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder