Avarija Skuodo rajone: vienas žmogus žuvo, 4 sužeisti

Avarija Skuodo rajone: vienas žmogus žuvo, 4 sužeisti

Penktadienio vakarą per avariją Skuodo rajone, kelio Skuodas-Mosėdis-Šaukliai 5-ajame kilometre, apsivertus automobiliui žuvo vienas žmogus, keturi sužeisti.

Bendrasis pagalbos centras pranešė, kad penktadienį, apie 21.04 val., gautas pranešimas apie tai, kad Skuodo r., Mosėdžio seniūnijoje, Krakių kaime įvyko avarija, per kurią apsivertė lengvasis automobilis. Yra nukentėjusių žmonių.

Į įvykio vietą išsiųstos Klaipėdos apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Skuodo priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos.

Informacija apie įvykį perduota Klaipėdos apskrities greitosios pagalbos medikams ir Skuodo r. policijai.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyrius informavo, kad apsivertus automobiliui mažiausiai vienas žmogus žuvo ir keturi buvo sužaloti.

Trys žmonės per avariją buvo užspausti ant galinės automobilio sėdynės. Juos vadavo ugniagesiai gelbėtojai.

Anot Policijos departamento pranešimo, automobilį "Renault Megane" vairavo neblaivus (nustatytas 1,92 promilės girtumas) 39 metų A. N.

Eismo įvykio metu žuvo keleivis 40-metis S. D. bei sužaloti vairuotojas ir kartu važiavę M. L. (gimęs 1979 m.), kurie dėl įvairių kūno sužalojimų paguldyti į ligoninę, o S. R. (gimęs 1982 m.) ir L. J. (gimusi 1975 m.) dėl įvairių kūno sužalojimų gydomi ambulatoriškai.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder