Bandymas apvogti prekybos centrą baigėsi areštinėje

Bandymas apvogti prekybos centrą baigėsi areštinėje

Bandė apvogti parduotuvę

2020-11-05 gautas pareiškimas, kad apie 14.00 val. Klaipėdoje, Šilutės pl., iš prekybos centro buvo bandyta pavogti prekių už 213,35 eurų. Įvykio vietoje sulaikytas ir į areštinę uždarytas 1991 m. gimęs vyras. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vagystės. 

Narkotinės medžiagos

2020-11-05 apie 14.42 val. Šilutės pl., Klaipėdoje, automobilių stovėjimo aikštelėje prie prekybos centro, pareigūnai pastebėjo įtartinai besielgiantį asmenį. Atlikus dalinę 1999 m. gimusio vaikino apžiūrą, striukės kišenėje buvo rastas folijos lankstinukas su augalinės kilmės, įtariama, narkotine medžiaga. Vaikinas sulaikytas ir uždarytas į areštinę. Pradėtas tyrimas dėl neteistėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.

2020-11-05 apie 17.41 val. gautas pranešimas, kad Vaidaugų g., Klaipėdoje, daugiabučio laiptinėje moteris pastebėjo du vaikinus, kurie iškart pasišalino. Ant laiptinėje stovinčio stalo pranešėja pamatė folijos lakštą su žalios spalvos, augalinės kilmės, galimai, narkotinėmis medžiagomis ir svarstykles. Pradėtas tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.

Elektroninis sukčius

2020-11-05 gautas 1985 m. gimusios moters pareiškimas, kad tą pačią dieną, apie 17.00 val., paskambinęs ir banko darbuotoju prisistatęs asmuo, apgaulės būdu iš pareiškėjos išviliojo elektroninės bankininkystės prisijungimo kodus ir iš sąskaitos pervedė 2 600 eurų. Pradėtas tyrimas dėl neteisėto elektroninės mokėjimo priemonės ar jos duomenų paaudojimo.

Nesuvaldė automobilio

2020-11-05 apie 22.58 val. Klaipėdoje, Šilutės pl. - Baltijos pr. žiedinėje sankryžoje, 1999 m. gimęs automobilio „Opel Astra“ vairuotojas nesuvaldė transporto priemonės, nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į apšvietimo stulpą. Vairuotojas gydomas ligoninėje, 1998 m. gimusi keleivė, po medikų apžiūros ligoninėje, išleista gydytis ambulatoriškai.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder