Meras padėkojo policijos pareigūnams

Meras padėkojo policijos pareigūnams

Praėjus savaitei po visą šalį sukrėtusio jaunos moters nužudymo, uostamiesčio meras Vytautas Grubliauskas ketvirtadienį pakvietė Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnus, vos per vieną parą operatyviai radusius ir suėmusius šiuo nusikaltimu įtariamus asmenis.

Susitikimo metu meras ir apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininkas Alfonsas Motuzas aptarė galimus tolimesnius sąveikavimo ir bendradarbiavimo modelius, siekiant ateityje išvengti skaudžių nutikimų Klaipėdos mieste. „Vienas svarbiausių nusikaltimo užkardymo įrankių yra prevencija. Policijos pareigūnai nuolat patruliuoja karštuose miesto taškuose, tačiau, deja, ne visuomet pavyksta laiku užkirsti kelią nusikaltimui. Šis nutikimas, tik dar kartą parodo, kaip svarbu dirbti kompleksiškai, kartu apjungiant savivaldos, policijos pareigūnų ir miesto gyventojų pajėgas.“, kalbėjo Alfonsas Motuzas.

Gyventojų aktyvumo ir įsitraukimo svarbą pabrėžė ir meras: „Noriu dar kartą padėkoti visiems miestiečiams, kurie neliko abejingi ir savo turima informacija dalijosi su policijos pareigūnais. Ačiū, kad nesate abejingi tam, kas vyksta mūsų visų mieste“ kalbėjo Vytautas Grubliauskas.

Operatyviai įvykį ištyrusiems pareigūnams miesto meras įteikė padėkos raštus bei atminimo dovanas.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder