Nuo sutuoktinio gynėsi kastuvu

Nuo sutuoktinio gynėsi kastuvu

Praėjęs savaitgalis uostamiesčio policijos patruliams buvo gana karštas. Pareigūnai per 3 dienas iš gyventojų gavo 243 pranešimus apie įvairius teisėtvarkos pažeidimus ir nusikaltimus, sulaikė bei nuvežė į komisariatus 52 asmenis, už Kelių eismo taisyklių pažeidimus nubaudė 22 vairuotojus, tarp kurių 3 buvo neblaivūs, vienas neturėjo vairuotojo pažymėjimo.

Sekmadienio vakarą, apie 20.50 val., Budelkiemio g. Klaipėdos policijos patruliams taip pat teko gesinti šeimos konfliktą, kurio metu 1949 m. gimęs T.D. peiliu grasino nužudyti trejais metais jaunesnę žmoną. Gindamasi bute turėtu kastuvu, moteris sužalojo vyro žandą. Abu sutuoktiniai buvo pristatyti į Klaipėdos miesto antrąjį policijos komisariatą.

Net 18 piliečių sulaikyta, įtarus juos padarius įvairius nusikaltimus: vagystes, turto sunaikinimą, sveikatos sutrikdymą, grasinus nužudyti bei smurtavus artimoje aplinkoje, siekus papirkti pareigūnus.

Sausio 5 d. patrulius savo kaimynams kvietė Sausio 15-osios g. gyventoja, mat neblaivus namo sugrįžęs sūnus R.Z., trenkęs kumščiu per nugarą, iš namų išvarė 77 metų amžiaus motiną. Beje, smurtautojas neįsileido į namus ir atvykusių jo raminti policijos patrulių.

Šeštadienį, pusvalandį prieš vidurnaktį, patruliai gavo pranešimą, kad kito Sausio 15-osios gatvės namo bute yra peiliu sužalota moteris. Pareigūnai išsiaiškino, jog 1976 m. gimusią nukentėjusiąją konflikto metu sužalojo sugyventinis, 1968 m. gimęs R.P. Moteris išvežta į ligoninę, vyriškis- į Pirmąjį policijos komisariatą.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder