Plėšikai kankino visą suvalkiečių šeimą

Plėšikai kankino visą suvalkiečių šeimą

Penktadienio naktį Marijampolės savivaldybės Daugirdų kaime penki kaukėti plėšikai užpuolė medžio apdirbimo įmonės šeimininką 46-metį Vidą A., vėliau įsibrovę į namus sumušė jo žmoną, dvylikametę dukterį ir pagrobė 6 tūkstančius litų.

Apie 22 val. Vidas A. savo automobiliu atvažiavo į Daugirdų kaime esančią savo lentpjūvę pakurti krosnies. Tai jis daro kiekvieną vakarą, nes lentpjūvėje džiovinama mediena.

Vyras nespėjo atrakinti durų, kai pajuto skaudų smūgį į galvą. Pargriuvusį ant žemės vyrą užpuolikai talžė rankomis ir lazdomis reikalaudami pasakyti, kur namuose laikomi pinigai.

Supratęs, kad nusikaltėliai neatstos, vyras jiems prisipažino, kur pinigai padėti. Tada plėšikai lipnia juosta surišo savo aukai rankas ir kojas, užklijavo akis ir burną, įmetė į jo paties automobilį ir nuvažiavo prie jo namų.

Surištą vyrą gauja paliko automobilyje, o patys įsibrovė į namus. Šeimininko žmona ir duktė jau buvo nuėjusios miegoti. Ištraukę iš lovos pusnuogę moterį sadistai metaliniu strypu trankė per kojas, reikalaudami pasakyti, ar šeima turi daugiau pinigų ir kur jie laikomi. Išgirdusi riksmus, iš namo antro aukšto atbėgo šeimininkų dvylikametė duktė. Nusikaltėliai nepagailėjo nė mažametės.

Supratę, kad kankindami aukas jie nieko daugiau neišpeš, sadistai motiną ir dukterį surišo, užklijavo lipnia juosta joms akis ir burnas ir, paėmę iš anksčiau šeimininko nurodytos vietos 6 tūkst. litų, išsinešdino. Išeidami plėšikai išsinešė Vido A. mobilųjį telefoną.

Policija apie plėšimą sužinojo maždaug po valandos. Išsilaisvinusi iš lipnių juostų apie nusikaltimą policijai pranešė verslininko žmona. Tą patį vakarą nė vienam iš nukentėjusių medikų pagalbos neprireikė, bet penktadienį šeima vis dėlto buvo priversta kreiptis į gydytojus.

Parengta pagal dienraštį "Respublika"

 

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder