Pravieniškių pataisos namų vadovas už darbo drausmės pažeidimus nubaustas papeikimu

Pravieniškių pataisos namų vadovas už darbo drausmės pažeidimus nubaustas papeikimu

Laikinai einantis Pravieniškių Valstybės įmonės prie pataisos namų direktoriaus pareigas Ignijus Šakūnas už darbo drausmės pažeidimą - tarnybinio transporto naudojimą savo reikmėms - nubaustas papeikimu.

Kalėjimų departamente gavus informaciją apie l. e. galimą piktnaudžiavimą tarnyba ir kitus nusižengimus, Kalėjimų departamento direktoriaus Artūro Norkevičiaus pavedimu buvo atliktas tarnybinis tyrimas, kurio metu nustatyta, kad I. Šakūnas padarė darbo drausmės pažeidimą - nesilaikė transporto priemonių įsigijimo, jų nuomos ir naudojimosi taisyklių.

Vyriausioji tarnybinės etikos komisija (VTEK) buvo pavedusi Kalėjimų departamentui įvertinti, ar I. Šakūnas tinkamai naudoja tarnybinį transportą. Kalėjimų departamentui buvo pavesta įvertinti, ar tarnybinio transporto naudojimas kelionėms iš namų į darbą ir atgal atitinka Viešųjų ir privačių interesų derinimo valstybinėje tarnyboje įstatymo nuostatas.

lrytas.lt duomenimis, I.Šakūnas prabangiu visureigiu "BMW X5" važinėja iš namų Vilniuje į netoli Kauno esančias Pravieniškes ir atgal. Šią valstybės įmonei priklausančią mašiną jis laiko prie namų Vilniuje esančioje aikštelėje, už kurią taip pat moka įmonė.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder