Prekybos centre siautėjo apsvaigęs vandalas

Prekybos centre siautėjo apsvaigęs vandalas

Per praėjusį savaitgalį Patrulių rinktinės pareigūnams teko reaguoti į 290 pranešimų apie įvairius įvykius. Jie važiavo gesinti 9 šeiminių konfliktų, tildyti 37 triukšmų, sulaikė 32 administracinės teisės pažeidėjus ir 13 įtariamųjų nusikaltimais.

Šeštadienį, apie 14.30 val., patruliams teko raminti prekybos centro Taikos pr. salėje įsisiautėjusį vyriškį. 1985 m. gimęs M.B. parduotuvėje gėrė alų, triukšmavo ir elgėsi agresyviai, išvartė prekystalius su prekėmis, bandė muštis su atvykusiais policijos pareigūnais. Patruliams teko prieš smarkuolį panaudoti elektros šoko įtaisą, o tada nugabenti vyrą į Klaipėdos miesto pirmąjį policijos komisariatą. Komisariate įtariamojo kišenėje rastas maišelis su baltais milteliais, spėjama, amfetaminu. M.B. nuvežtas į gydymo įstaigą atlikti narkotikų vartojimo testą.

Sekmadienį, apie 11.20 val., Šilutės plente, viename garaže, patruliai surado apie 300 litrų, įtariama, nelegaliai įsigyto dyzelino. Jie sulaikė ir į Klaipėdos miesto antrąjį policijos komisariatą nuvežė 1983 m. gimusį garažo savininką R.Ž. Vyriškis apklaustas.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder