Šilutės rajone – neblaivūs ir be teisių vairuotojai

Šilutės rajone – neblaivūs ir be teisių vairuotojai

Ketvirtadienio, kovo 20-osios vakarą, gausios Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnų pajėgos vykdė patruliavimą Šilutės rajone bei fiksavo įvairius eismo dalyvių daromus pažeidimus, tačiau didžiausias pareigūnų dėmesys buvo skiriamas vairuotojų blaivumo kontrolei. Reido metu policijos pareigūnai nustatė 16 pažeidimų - daugiausia vairavimo apsvaigus nuo alkoholio ir neturint teisės vairuoti transporto priemonę atvejų.

Šilutės rajone, Švėkšnos miestelyje patruliavęs policijos pareigūnų ekipažas vos per 5 minutes sustabdė dviejų automobilių vairuotojus, iš kurių vienam, vairavusiam „VW Jetta“, alkoholio matuokliu nustatytas 2,45 promilių girtumas. Kito, patikrinimui sustabdyto autmobilio „Audi 80“ vairuotojas neturėjo teisės sėsti už transporto priemonės vairo.

Žemaitkiemio kaime eismo saugumo kontrolę užtikrinusiems pareigūnams įkliuvo girtas „Mitsubishi Pajero Sport“ ekipažas. Vairuotojui, kuris jau anksčiau buvo baustas už virtinę panašių Kelių eismo taisyklių pažeidimų, alkoholio matuokliu buvo nustatytas 2,19 promilių girtumas. Tame pačiame automobilyje važiavusiam jo savininkui, kuris taip pat akivaizdžiai buvo apsvaigęs nuo alkoholio, pradėta administracinė teisena dėl perdavimo vairuoti transporto priemonę neblaiviam asmeniui.

Iš viso reido metu užfiksuoti 4 neblaivūs automobilių vairuotojai ir 1 dviratininkas, 3 vairuotojai neturėjo teisės vairuoti transporto priemonės, 2 vairuotojai neturėjo privalomojo civilinės atsakomybės draudimo , 1 vairuotojas vairavo neįregistruotą ir techninės apžiūros dokumentų neturintį automobilį. Policijos pareigūnai užfiksavo 6 kitokio pobūdžio Kelių eismo taisyklių pažeidimus.

Panašias eismo saugumo užtikrinimo priemones policijos pareigūnai ketina vykdyti ir Tauragėje, Šilalėje bei Pagėgiuose.

Policijos pareigūnai ragina eismo dalyvius elgtis atsakingai ir nesėsti už automobilio vairo apsvaigusiems nuo alkoholio ar kitų psichiką veikiančių medžiagų, o taip pat nepatikėti savo transporto priemonės vairuoti neblaiviems ar neturintiems teisės vairuoti asmenims.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder