Šilutės spaustuvininkas toliau terorizuojamas

Šilutės spaustuvininkas toliau terorizuojamas

Šilutės priemiestyje, sodų bendrijoje "Klevas", nuosavame name gyvenančiam individualios įmonės "Šilutės spaustuvė" savininkui Raimondui Puodžiūnui, kuriam antradienio naktį teko pačiam gesinti kieme padegtą jo mašiną, jau kitą dieną teko išgyventi naują nusikaltėlių išpuolį – trečiadienio rytą spaustuvininkas savo name pasigedo auksinės apyrankės, dviejų auksinių žiedų, žmonos asmens tapatybės kortelės ir 400 litų grynaisiais.

Per antradienio naktį sukeltą gaisrą išdegė spaustuvininko mašinos “Land Rover Freelander“ variklio skyrius, apdegė vienas kėbulo sparnas kartu su žibintais ir ratu, suskilo priekinis stiklas.

Kieme stovintis apdegęs automobilis neprašytiems svečiams užkliuvo ir šį kartą – suplėšė atsarginio rato tentą, subraižė abiejų pusių durelės, pavogė galinį valstybinį numerį.

R. Puodžiūnas įtaria vieną sodo kaimyną, kuris, spaustuvininko teigimu, jau ne vieną kartą jam buvo grąsinęs susidoroti.

Anot Šilutės rajono policijos komisariato Kriminalinės policijos skyriaus viršininko Artūro Rimkaus, tiriama ir ši versija.

"Tiriame kelias versijas, taip pat ir R. Puodžiūno. Jau turime ir įtariamųjų sąrašą, tačiau jų kaltę mums dar teks įrodyti", – paaiškino Šilutės kriminalistų vadas.

"Šilutės ETA žinios"

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder